Τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμίδια;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014 15:39

Τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμίδια;

 Αγαπητοί μου,   Ήρθε ο καιρός να ξυπνήσω από τη χειμερία νάρκη που είχα πέσει και να επανέλθω δριμύτερος στην ενεργό δράση.   Καταρχήν θα ήθελα να συγχαρώ το καινούριο – ανανεωμένο anexarttitos.blogspot.com με ποικίλη ύλη και καυστικά σχόλια για κάποιους … !

Όμως ρε παιδιά, με το συμπάθιο κιόλας, όταν μπήκα για πρώτη φορά, η μορφή, η δομή, η ροή των ειδήσεων … κάτι μου θύμισε … κάτι που εξαφανίστηκε … και φρόντισε (έτσι θέλει να πιστεύει)  να σβήσει τα ίχνη του… γιατί κάποιοι άλλοι .. ποιο γάτες … είχαν καταλάβει ποιοι το «νυχτοπερπατούσαν»
 
Μπορεί να κάνω βέβαια και λάθος!
 
Αν δεν κάνω όμως λάθος … τότε μέγα λάθος διαπράχτηκε!
 
Αυτό πάντως  που  παρατηρώ  το τελευταίο καιρό είναι ότι η Δημοτική Αρχή έχει αρχίσει να στρέφει τα πυρά της κατά του Θεόφιλου. Το ένα πίσω από το άλλο. Βέβαια καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται.
 
Έτσι λοιπόν, η δημοτική αρχή, αδιαφορώντας για τις  προειδοποιήσεις του Αγγούρια περί  κοιμισμένου λέοντα, αποφάσισε να «εξαφανίσει» πολιτικά  το Θεόφιλο.
 
Και εδώ μπορώ να ομολογήσω … ότι ναι συμφωνώ με τη δημοτική αρχή που φοβάται το Θεόφιλο. Ο Θεόφιλος αποτελεί , όπως πολλοί παραδέχονται (ακόμα και αντίπαλοι του), δυναμικό φαβορί και η απήχηση του στην τοπική μας κοινωνία αυξάνεται συνεχώς.
 
Βέβαια για να τον αντιμετωπίσουν … θα πρέπει …  καταρχήν ο δήμαρχος να αρχίσει να κοιμάται περισσότερο στο κρεβάτι του. Όσο να ΄ναι ο ύπνος στον καναπέ δεν ενδείκνυται για καθαρές σκέψεις και ψύχραιμες κινήσεις.
 
Γι΄ αυτό άλλωστε και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Σαββάτου, μόλις ο Θεόφιλος πήρε το λόγο, φώναζε ο Δήμαρχος «Το λόγο, το λόγο».
 
Κάτσε ρε αδελφέ! Άστον να μιλήσει, άκουσε τι έχει να πει και μετά  όρμα του.
 
Και εκείνος ο Θεόφιλος, μπροστά στη λαχτάρα του δημάρχου να απαντήσει σε αυτά που δεν πρόλαβε να πει … του έδωσε το λόγο.
 
Τι να κάνει και αυτός … Σου λέει … μη πάθει και τίποτα και το΄χω τύψεις …
 
Πολλά θα έχουμε να σχολιάσουμε τις μέρες που ακολουθούν … Έχουμε να ρίξουμε το γέλιο της αρκούδας.
 
Εις το επανιδείν...
 
Γεώργιος Μολφέτας