Γεώργιος Μοφλέτας : Τελικά πόσους Δήμους θέλεις Δήμαρχε;

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 18:26

Γεώργιος Μοφλέτας : Τελικά πόσους Δήμους θέλεις Δήμαρχε;

Αγαπητοί μου, Αν και δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στη Λαϊκή Συνέλευση που έγινε στην Πύλαρο, είχα τη δυνατότητα να την παρακολουθήσω στο διαδίκτυο και να "καμαρώσω"  για ακόμα μια φορά τη Δημοτική Αρχή.

Καλά ο Δήμαρχος για ποιο σκοπό πήγε στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τον «αδελφό» Μιχελάκη; Για τη διάσπαση του Δήμου Κεφαλλονιάς σε 4 δήμους σύμφωνα και με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ή για να δώσει αγώνα και να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι για να παραμείνει η κατάσταση ως έχει; 

Η ομιλία του με μπέρδεψε πάντως. Αντί να τον βρω αποφασισμένο να σεβαστεί τη θέληση μας και να διεκδικήσει αυτό που ζητάμε (τη διάσπαση του Δήμου Κεφαλλονιάς σε 4 δήμους), τον είδα αποφασισμένο να στηρίξει το δικό του θέλω!

Ρε Δήμαρχε, τι γυρεύεις;

Το ομολογείς και εσύ ο ίδιος ότι ο Δήμος έχει πολλά προβλήματα. Τα λεφτά δεν φτάνουν για να  καλύψουν τα μηνιαία έξοδα, τα αυτοκίνητα όλα χαλασμένα, προσωπικό δεν υπάρχει.

Και εγώ δεν λέω ότι έχεις άδικο και ότι αυτά που λες είναι δικαιολογίες. Σωστά τα λες. Αλλά εδώ και τρεισήμισι χρόνια τα ίδια λες. Λύση στα προβλήματα δεν είδα ακόμα. Και αναμεταξύ μας , δεν ξέρω αν θα δω μέχρι το τέλος της θητείας!

Και ο Άγιος ας βάλει το χέρι του, μην μας τύχει και τίποτα και τρέχουμε και δεν φτάνουμε …

Α ρε Δήμαρχε, δεν βλέπεις που δεν μπορείς να εισακουστείς και να οργανώσεις τους συμβούλους σου, καμιά εικοσαριά άτομα; Θέλεις και ενιαίο Δήμο;

Είχες την ευκαιρία σου να αναδείξεις το Δήμο Κεφαλλονιάς και να λύσεις προβλήματα του τόπου σου, που οι πρώην δήμαρχοι, δεν μπόρεσαν. Δεν τα κατάφερες όμως. Πρέπει να το παραδεχτείς. Η προσοχή σου δεν ήταν στραμμένη σε εμάς, στους δημότες. 

Και οι πόρτες των υπουργείων που χτυπήθηκαν, δεν χτυπήθηκαν για να εξασφαλίσεις στους δημότες σου κάποιο έργο ή να τους λύσεις βασικά προβλήματα καθημερινότητας. Χτυπήθηκαν για άλλους λόγους.

Και όσο για το λιβάνισμα Δήμαρχε που σου έκανε ο Μιχαλάτος, δεν μας τα λες καλά. Όλοι έχουμε παρακολουθήσει δημοτικά συμβούλια και όλοι ακούσαμε όχι μόνο εσένα αλλά και τον πρόεδρο σου τον Ανουσάκη να λιβανίζετε τον Μιχαλάτο και να του φτιάχνετε εγκώμια.

Άσε που υπήρχε και μια περίοδο που τον αναζητούσες απεγνωσμένα!!

Γι΄αυτό Δήμαρχε μου,  έστω και την ύστατη στιγμή, κοίταξε για μια φορά να υπερασπίσεις αυτό που θέλουν οι δημότες σου και άσε στην άκρη τις προσωπικές  φιλοδοξίες!

Μια φορά σε πιστέψαμε, δεύτερη δεν έχει.

Γεώργιος Μολφέτας