Γεώργιος Μολφέτας: «Οι Κεφαλλονίτες ξέρουν και η μεγάλη ώρα πλησιάζει»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2013 08:08

Γεώργιος Μολφέτας: «Οι Κεφαλλονίτες ξέρουν και η μεγάλη ώρα πλησιάζει»

Αγαπητοί μου, Η αλήθεια είναι ότι έχουμε να τα πούμε πολύ καιρό ...Είπα και εγώ να ξεκουραστώ λιγάκι ... αφού όπως πολύ καλά γνωρίζουμε οι μήνες που ακολουθούν θα είναι πολύ καυτοί!!!! Μα θέλει όμως ο άγιος να αγιάσει και δεν μπορεί...

Ειδικά τις τελευταίες ημέρες που τα άκουσα όλα...

Χρίσματα, ξεχρίσματα, νεολαίες, γερουσίες, κατεβάσματα από καράβια ανεβάσματα ...

Πρώτα από όλα θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ στον αγαπητό μου πρόεδρο ο οποίος σε ραδιοφωνική συνέντευξη, που δόθηκε κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου, είπε ότι όπως δεν ίσχυε τα «λεφτά υπάρχουν» του Παπανδρέου έτσι δεν ισχύουν και τα λεγόμενα του Αλέξη.

Δεν κατάλαβα όμως αν πιστεύει ότι ισχύει το success story με το happy end του Αντώνη που τόσο επίμονα θέλει να μας πουλήσει!!!

Και κατά δεύτερο θέλω να μου εξηγήσετε κάτι που όσο και αν προσπάθησα – και προσπάθησα – δεν μπορώ να το εξηγήσω....

Πάμε στα συνέδρια-πίτες της Ν.Δ., φωτογραφιζόμαστε με καμάρι, υποστηρίζουμε τις κυβερνητικές επιλογές, εμποδίζουμε διαμαρτυρίες και πορείες στο νησί, συνεχίζουμε και πιστεύουμε τις υποσχέσεις των φίλων υπουργών παρά το μεγάλο κάζο που πάθαμε με το ΤΕΙ, ο Αντώνης είναι ευχαριστημένος μαζί μας .... αλλά στις εκλογές θα κατέβουμε χωρίς χρίσμα, ανεξάρτητοι

Όλο αυτό σας φαίνεται λογικό; Μας κοροϊδεύουν ή κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους; Τι πίνουν και δεν μας δίνουν;

Μήπως τα έχουν χάσει βλέποντας την απήχηση που έχει ο Θεόφιλος στο κόσμο της Κεφαλονιάς; Πάνε και αυτοί στα πανηγύρια, όχι λάθος ... πάει ο Δήμαρχος μόνος του στα πανηγύρια, βλέπει το Θεόφιλο πάντα περιστοιχισμένο με κόσμο και παθαίνει κάτι. Φυσικό δεν είναι;

Τα ψέματα, αγαπητοί μου, τελειώνουν. Η αξία του Θεόφιλου μέρα με τη μέρα αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο. Οι Κεφαλονίτες συγκρίνουν και βλέπουν τη διαφορά. Και όποιος πιστεύει ότι στις επόμενες εκλογές θα πάρει 15% , δεν ξέρει τι του γίνεται.

Όσοι τον υποστηρίζουν, έχουν καταλάβει ότι είναι ο μοναδικός ανεξάρτητος και μπορεί να βοηθήσει το νησί μας. Δεν φοβάται ούτε να συγκρουστεί ούτε να διεκδικήσει. Έχουν καταλάβει ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές τα κόμματα δεν έχουν θέση, μόνο η ανιδιοτελής προσφορά μετράει.

Θέλει δύναμη ψυχής και θάρρος να σταματήσεις να υποστηρίζεις το κόμμα σου και να σκέφτεσαι το καλό του τόπου σου και όχι του κόμματος σου.

Όταν μιλάγαμε για το ΤΕΙ, σχολιάζαμε ότι τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής παρέδωσαν τις κομματικές τους ταυτότητες για τα μάτια του κόσμου και ότι μας κοροϊδεύουν.

Τώρα που δύο συμπολίτες μας πραγματικά σε τοπικό επίπεδο «άφησαν» τις κομματικές ταυτότητες τους για να πορευτούν ανεξάρτητα, πάλι έπρεπε να βγουν κάποιοι και να πουν τα γνωστά τους σχόλια.

Δεν πειράζει, οι Κεφαλονίτες ξέρουν και η μεγάλη ώρα πλησιάζει!

Γεώργιος Μολφέτας