Γεώργιος Μολφέτας: «Τα δημοτικά συμβούλια θα αποκτήσουν μεγαλύτερη ακροαματικότητα και από τα τούρκικα σίριαλ»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2013 09:50

Γεώργιος Μολφέτας: «Τα δημοτικά συμβούλια θα αποκτήσουν μεγαλύτερη ακροαματικότητα και από τα τούρκικα σίριαλ»

Αγαπητοί μου, Τώρα που τέλειωσαν οι άγιες ημέρες του Πάσχα μπορώ να σχολιάσω, χωρίς πάθος και αμαρτία, τα τεκταινόμενα του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου. Ποια τεκταινόμενα; Ποιού Δημοτικού Συμβουλίου;Ξεχάσατε καλέ το συμβούλιο της Μεγάλης Πέμπτης που όλοι αναμένανε να φανερωθεί ο «Ιούδας»; Βέβαια τελικά δεν υπήρχε ένας «Ιούδας», υπήρχαν πολλοί.

Ξεχάσατε τη σιγουριά του Προέδρου του Συμβουλίου που έκρινε πως η Δημοτική Αρχή είναι τόσο άρρηκτα δεμένη που δεν έχει κανέναν ανάγκη και μπορεί να συνεδριάζει από μόνη της;

Αχ! ρε Ανουσάκη, πώς την πάτησες έτσι;

Ούτε η νεολαία της παράταξης σου, ούτε η γερουσία σου στάθηκε.
Εκεί που κοιμόσουν αμέριμνος και τα είχες όλα σε τάξη και τακτοποιημένα, απόκτησες έννοιες. Και τι έννοιες!

Μπήκες σε άσχημο λούκι. Τώρα πια πρέπει πριν από κάθε συνεδρίαση να τηλεφωνείς σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας για να δεις αν έχουν την ευγενή καλοσύνη να σε τιμήσουν με την παρουσία τους.

Και να με θυμηθείτε, τα δημοτικά συμβούλια θα αποκτήσουν μεγαλύτερη ακροαματικότητα και από τα τούρκικα σίριαλ, αφού πλέον όλοι θα τα παρακολουθούμε για να δούμε αν θα γίνονται ή αν θα αναβάλλονται.

Αλλά να σας πω και κάτι άλλο ... και γιατί οι σύμβουλοι να έρχονται στα Συμβούλια;

Όλα λειτουργούν περίφημα και αυτοματοποιημένα στο Δήμο Κεφαλλονιάς! Ο ρόλος των αιρετών είναι σχεδόν διακοσμητικός! Μέσα στα δύο χρόνια διοίκησης του δήμου έχουν καταφέρει όλα όσα δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι δήμαρχοι!

Έχουν καταφέρει να συνειδητοποιήσουν οι δημότες ότι δεν μπορούν να έχουν καμία βοήθεια από το Δημαρχείο και έχουν καταφέρει να προωθήσουν και να αναπτύξουν το πνεύμα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας!! Λίγο το έχετε αυτό;

Εδώ πολλοί δημότες και ενόψει των εορτών του Πάσχα ανέλαβαν από μόνοι τους την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό των χωριών τους!!!
Ξέρετε οι αιρετοί από πόσους μπελάδες γλίτωσαν; Τώρα, αφού λύθηκαν τα μικροπροβλήματα της καθημερινότητας, έχουν άφθονο χρόνο για να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν τα μεγαλόπνοα σχέδια τους για τον τόπο μας!

Αλλά και εμείς οι δημότες αποκτήσαμε θέμα συζήτησης στα καφενεία ... ποιος άραγε είναι ο επόμενος σύμβουλος που θα παραιτηθεί, ποιος θα τον παραιτήσει και για πόσο;

Γεώργιος Μολφέτας