Η COCO-MAT θερμός υποστηρικτής του ΙΝΣΕΤΕ για το project "Σχολείο Τουρισμού OnTour 2020"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 09:00

Η COCO-MAT θερμός υποστηρικτής του ΙΝΣΕΤΕ για το project "Σχολείο Τουρισμού OnTour 2020"

Στα πλαίσια των χορηγιών της, η COCO-MAT υποστηρίζει το Ινστιτούτο Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) για το project Σχολείο Τουρισμού OnTour 2020.

Μέσω της υποστήριξης του project Σχολείο Τουρισμού OnTour 2020, στηρίζουμε την τοπική κοινωνία για την ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών. Στόχος μας, η ενδυνάμωση του τουριστικού προϊόντος και των υπηρεσιών σε συνεργασία με επαγγελματίες, επιχειρηματίες και σπουδαστές του κλάδου που ενδιαφέρονται να γίνουν καλύτεροι και να επενδύουν στην επιχείρησή τους.
 
Η COCO-MAT θα είναι πλάι τους on tour στις παρακάτω περιοχές της Ελλάδας:
 
Ρόδος 13/02/2020
Καβάλα 9-10/03/2020
Θάσος 11/03/2020
Κεφαλλονιά 23/03/2020
Κέρκυρα 6/04/2020
Μαλεβίζι, Κρήτη 27/04/2020
Σάμος – Αρχές Μαΐου
Δελφοί – Τέλη Μαΐου
Λήμνος – Οκτώβριος
Βόλος – Νοέμβριος
Θεσσαλονίκη – Νοέμβριος

 
Τι είναι το Σχολείο Τουρισμού OnTour;
Το Σχολείο Τουρισμού OnTour είναι μία νέα εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του ΙΝΣΕΤΕ και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Την εθνική διοργάνωση των Σχολείων Τουρισμού OnTour επιμελείται το ΙΝΣΕΤΕ, σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς διοργανωτές.  Στόχος του Σχολείου Τουρισμού OnTour, είναι να ταξιδέψει σε όσο περισσότερες γωνιές της Ελλάδας και να εξοπλίσει τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντας τους κίνητρα, έμπνευση και πάθος μέσα από δυναμικούς και εξειδικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες.
 
Λίγα λόγια για την COCO-MAT
Η COCO-MAT από το 1989, με εμπειρία στην κατασκευή χειροποίητων προϊόντων ύπνου από φυσικές πρώτες ύλες και με πάνω από 100 καταστήματα & σημεία πώλησης σε πάνω από 22 χώρες σε όλο τον κόσμο, πρωταγωνιστεί με επιτυχία στο χώρο της στρωματοποιίας εξοπλίζοντας από οικείες ιδιωτών & ξενοδοχεία, μέχρι αεροπορικές εταιρείες και σκάφη αναψυχής.
 
Ακολουθώντας την ιδιαίτερη φιλοσοφία της και τον αυθεντικό τρόπο που προσεγγίζει τη φιλοξενία, η εταιρεία επεκτάθηκε πολύ γρήγορα στον ξενοδοχειακό χώρο, με στόχο να αλλάξει τα δεδομένα στον παρωχημένο τομέα της παρεχόμενης ποιότητας ύπνου. Από τότε, η COCO-MAT έχει εξοπλίσει περισσότερα από 6.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως με υψηλής ποιότητας προϊόντα ύπνου, έπιπλα και λευκά είδη.
Από την εμπειρία ύπνου έως τα είδη προσωπικής περιποίησης κι από το σχεδιασμό ταυτότητας έως τη διαχείριση ιματισμού, η COCO-MAT έχοντας ιδία γνώση των αναγκών μιας ξενοδοχειακής μονάδας, καθώς και των προσδοκιών που έχουν οι πελάτες, δημιούργησε εταιρείες με ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες υποστήριξης, που εξασφαλίζουν συνολικά ποιοτική φιλοξενία. Άλλωστε, η σχέση της COCO-MAT με τη φιλοξενία είναι μακρόχρονη και εμπειρική και λειτουργεί ως αποτέλεσμα της προσήλωσης στην ποιότητα των προϊόντων και της ανθρωποκεντρικής προσέγγισης των υπηρεσιών που τα υποστηρίζουν.
 
www.coco-mat.com | www.zealotsofnature.com | www.spickandspan.gr | www.coco-mat.bike




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ