Τι είναι η Θεραπεία Brazilian Keratin και ποια η διαφορά της από μια απλή Κερατίνη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 10:35

Τι είναι η Θεραπεία Brazilian Keratin και ποια η διαφορά της από μια απλή Κερατίνη

Τα ίσια μαλλιά ανέκαθεν ήταν το αγαπημένο χτένισμα πολλών γυναικών που κατά βάση είχαν σγουρά μαλλιά και η διαδικασία του ισιώματος  αποτελούσε μια δύσκολη διαδικασία σε καθημερινή βάση. Το σεσουάρ ή το σίδερο ισιώματος είναι δυο εργαλεία που χάριζαν ένα αποτέλεσμα ομολογουμένως αξιοζήλευτο, ωστόσο η διάρκεια του ήταν μόλις λίγες ώρες αφού από φυσικού τους τα μαλλιά είχαν την τάση να φριζάρουν. Στην περίπτωση που το χτένισμα είχε διάρκεια αυτή θα ήταν μέχρι την στιγμή του επόμενου λουσίματος όπου πάλι από την αρχή θα έπρεπε να εφαρμοστεί η διαδικασία του ισιώματος.
Ένα επαναστατικό μέσο στον χώρο της κομμωτικής  ήρθε να δώσει την λύση σε όλες τις γυναίκες που αγαπούν τα ίσια μαλλιά. Ο λόγος γίνεται για την θεραπεία Brazilian Keratin.

Πρόκειται για μια θεραπεία που ξεκίνησε από την Βραζιλία όπως αναφέρει και το όνομά της και είναι ένας επαναστατικός τρόπος λείανσης της τρίχας αφού δεν χρησιμοποιούνται χημικά κατά την εφαρμογή της οπότε πετυχαίνουμε ένα λείο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την άμεση περιποίηση και αναδόμηση της τρίχας. Η βασική διαφορά αυτής της θεραπείας από τις υπόλοιπες κρίνεται στην ποιότητα και την ποσότητα κερατίνης που έχει η κάθε θεραπεία.

Τι είναι όμως η Κερατίνη;
Κερατίνη είναι μια πρωτεΐνη που αποτελεί το 90% (ίσως και παραπάνω)της τρίχας μας. Πρόκειται για μια πρωτεΐνη που ο ίδιος ο οργανισμός μας παράγει σε καθημερινή βάση. Ωστόσο όμως οι συνθήκες της καθημερινότητάς μας δεν ευνοούν την ήδη υπάρχουσα κερατίνη η οποία καταστρέφεται και δεν αναπληρώνεται. Έτσι λοιπόν έρχονται οι ειδικοί να μας αναπληρώσουν την χαμένη αυτή πρωτεΐνη στο τριχωτό της κεφαλής και να αποκτήσουμε πάλι υγιή, δυνατά και περιποιημένα μαλλιά.

Πως γίνεται εφαρμόζετε λοιπόν η θεραπεία Brazilian Keratin?

Θεραπεία Brazilian Keratin χωρίς το know-how από τους ειδικούς δεν γίνεται. Έτσι λοιπόν κάναμε μια επίσκεψη σε ένα κομμωτήριο στο Γαλάτσι όπου μας υποδέχθηκαν επαγγελματίες του χώρου, ειδικοί στην εφαρμογή και εκπόνηση της διαδικασίας. Η διαδικασία χωρίζεται σε τρία επιμέρους τμήματα ώστε να είναι ολοκληρωμένη και αποτελεσματική. Αρχικά εφαρμόζεται ένα ειδικό σαμπουάν μέσω του οποίου επιτυγχάνεται ο βαθύς καθαρισμός και απολέπιση της τρίχας, με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσουμε το προϊόν της Κερατίνης να εισχωρήσει στα βαθύτερα στρώματα της τρίχας. Έπειτα και αφού στεγνώσουμε καλά τα μαλλιά εφαρμόζεται από τον ειδικό το προϊόν Κερατίνης το οποίο θα χρειαστεί 30 -40 λεπτά δράση και στο τέλος γίνεται εφαρμογή πιστολάκι σε κάθε τούφα και εφαρμογή ισιωτικής πρέσσας για το silky αποτέλεσμα. Φυσικά μετά το τέλος της διαδικασίας θα σας δώσουν συμβουλές για την μέγιστη διατήρηση του αποτελέσματος το οποίο διαρκεί 3 έως 5 μήνες πάντα με την σωστή φροντίδα. Γενικά είναι μια θεραπεία που προτείνεται στις γυναίκες ανεξάρτητα από το αν έχουν σγουρά η πιο σπαστά μαλλιά και επιθυμούν ένα silky αποτέλεσμα. Ωστόσο οι γυναίκες πρέπει να κάνουν μια πολύ καλή έρευνα πριν αποφασίσουν να πραγματοποιήσουν την θεραπεία.




00 inkefalonia general ad 300X250