Tι make up και μαλλιά επέλεξαν οι διάσημες το Σ/Κ που πέρασε;

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012 15:26

Tι make up και μαλλιά επέλεξαν οι διάσημες το Σ/Κ που πέρασε;

Το Σ/Κ ήταν γεμάτο ολοκαίνουρια beauty looks. Χμ... κάποια από αυτά μας θύμισαν και παλιότερα! Όπως για παράδειγμα αυτό της Gwen Stefani που πήγε στα American Music Awards ακριβώς με το ίδιο make up και τα ίδια μαλλιά που πήγε στα MTV Awards! Αλλά πέρα από τα American Music Awards είχαμε και καναδυό σημαντικές πρεμιέρες με κόκκινο χαλί στις οποίες πρεμιέρες είδαμε υπέροχα romantic goth make up.


Εν ολίγοις, παρακάτω μπορείς να δεις τι make up και μαλλιά επέλεξαν οι stars το Σ/Κ που πέρασε! Και φυσικά να πάρεις ιδέες!

Ginnifer Goodwin



Να ένα πραγματικά πρωτότυπο make up! Η Ginnifer Goodwin πήγε στα American Music Awards με πολύ φροντισμένη επιδερμίδα, frosty ροζ κραγιόν ματ υφής και ψεύτικα τουφάκια βλεφαρίδες τοποθετημένα με ελάχιστα εκατοστά απόσταση στο κάτω βλέφαρο.

Carrie Underwood



Η Carrie Undewood έδωσε έμφαση στο μακιγιάζ των ματιών της με ένα smokey που δημιουργούσε έντονη αντίθεση ανάμεσα στα μάτια της και το χρώμα των μαλλιών της.

Gwen Stefani



Η Gwen Stefani φαίνεται πως κάνει έχει βρει το signature beauty look της και δεν το αλλάζει. Για μια ακόμη φορά την βλέπουμε με κόκκινα χείλη, eyeliner, λίγη χρυσή σκιά και μαλλιά φροντισμένα και σπαστά κάτω.

Heidi Klum



Η Heidi Klum έπιασε τα μαλλιά της σε ένα σφιχτό σινιόν και για τα μάτια της χρησιμοποίησε shimmering σκιές σε χρυσό και καφέ σκούρο.

Ke$ha



H Ke$ha επέλεξε ένα vague χτένισμα με έντονη φράντζα και μάτια με πολύ έντονο μαύρο περίγραμμα και τραβηγμένη γραμμή στην εξωτερική γωνία.

Nicki Minaj



Η Nicki Minaj κάνει πολύ χαρακτηριστικές εμφανίσεις και δεν αποχωρίζεται ποτέ το baby pink κραγιόν της. Για τα μάτια, έχει δώσει έμφαση μόνο στο κινητό βλέφαρο με eyeliner και ανθρακί σκιά περασμένη κατά μήκος της μπανάνας του ματιού.

Pink



Η Pink και οι rock επιλογές της! Εδώ βλέπουμε ότι το χτένισμά της είναι αυτό που κλέβει την παράσταση με τον έντονο όγκο στην κορυφή. Για να δεις πώς γίνεται ένα παρόμοιο hair look κάνε κλικ εδώ και αντίγραψέ το!

Taylor Swift



Η Taylor Swift έπιασε επίσης τα μαλλιά της πάνω σε σινιόν ενώ στο μακιγιάζ της έδωσε όλο το βάρος στα μάτια της, αυτή την φορά επιλέγοντας σκιές σε γήινους τόνους. Φυσικά, οι ψεύτικες βλεφαρίδες δεν θα μπορούσαν να λείπουν για να δώσουν στο βλέμμα της μεγαλύτερη ένταση.

Scarlett Johannson



Η Scarlett Johannson στην πρεμιέρα του Hitchcock τοποθέτησε στα μάτια της μπεζ σκιά, άφησε τις βλεφαρίδες της γυμνές από μάσκαρα και έδωσε όλη την προσοχή στα χείλη με ένα burgundy red κραγιόν.

Jessica Biel



Το ίδιο ακριβώς make up με την Scarlett Johannson στο ίδιο event είχε και η Jessica Biel: burgundy red χείλη και ελάχιστη μάσκαρα στις βλεφαρίδες. Και ήταν τόσο ίδιο το μακιγιάζ τους που μας κάνει να πιστεύουμε ότι ίσως και να αναγράφονταν στην πρόσκληση... make up code (κατά το dress code!).

Πηγή: Tlife.gr