Βασικά tips για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 08:52

Βασικά tips για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Μικρά μυστικά για εντυπωσιακό δέντρο

To Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είδαμε να κάνουν την είσοδό τους στα σπίτια αρκετών από εμάς τα καθιερωμένα για την εποχή χριστουγεννιάτικα δέντρα. Ο βροχερός καιρός εξάλλου ενδείκνυται για κάτι τέτοιο. Και επειδή τις ημέρες που ακολουθούν θα μπούμε όλοι σιγά σιγά  στο κλίμα των εορτών, σας προτείνουμε τρία βασικά βήματα που πρέπει να γνωρίζουμε όσον αφορά τη σειρά με την οποία θα στολίσουμε το δέντρο μας για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα!

1.Ξεκινάμε από τα φωτάκια, τα οποία τυλίγουμε περιμετρικά του δέντρου και φροντίζουμε να τα "πλέξουμε" ανάμεσα στα κλαδιά, όχι απλά να τα τοποθετήσουμε επάνω. 

2. Σειρά έχει η γιρλάντα, την οποία μάλιστα μπορούμε να την τυλίξουμε και γύρω από τον κορμό του δέντρου μας για να τον κρύψουμε και να δώσουμε και ένα ωραίο twist.

3. Τα στολίδια μπαίνουν τελευταία και είναι ίσως τα πιο βασικά για να δώσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, είτε πιο γεμάτο είτε πιο μίνιμαλ. Το μυστικό για να κάνουμε το δέντρο μας να δείχνει πιο εντυπωσιακό είναι να προσθέτουμε ακόμα περισσότερα στολίδια, ακόμα κι όταν θεωρούμε ότι έχει ήδη πολλά.

Καλή αρχή και προσοχή να μην το παρακάνετε!




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ