Τι θα βρείτε στο Bagscorner; Φθηνά και ποιοτικά είδη ταξιδιού!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 18:39

Τι θα βρείτε στο Bagscorner; Φθηνά και ποιοτικά είδη ταξιδιού!

bag0

Φεύγετε για ταξίδι και θέλετε να χωρέσετε όλα τα απαραίτητα σε ένα σακίδιο; Θέλετε να έχετε καθημερινά μία επαγγελματική εμφάνιση στο γραφείο και γι’ αυτό χρειάζεται να επιλέξετε ανάμεσα σε χαρτοφύλακες που είναι σε προσφορά και θα συνοδεύσουν την εμφάνισή σας στο γραφείο.

Στο Bagscorner θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από είδη ταξιδιού που μπορούν να σας προσφέρουν ολοκληρωμένη λύση σε όλα αυτά που χρειάζεστε.

Χαρτοφύλακες

bag1

Οι επαγγελματικές τσάντες The Chesterfield Brand είναι από τις πιο λειτουργικές, που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας υπάλληλος γραφείου, ένας δικηγόρος, ένας γιατρός και γενικά κάθε επάγγελμα που προϋποθέτει προσεγμένη εμφάνιση. Βρείτε εδώ τον χαρτοφύλακα, με αποσπώμενο ιμάντα για ώμο και εξαιρετικής ποιότητας δέρμα Wax Pull-up.

bag2

Από την Bartuggi, μπορείτε να βρείτε την επαγγελματική τσάντα σε γκρι από αδιάβροχο ύφασμα, με ειδικές θήκες για laptop και εσωτερικές μεγάλες θήκες για την οργάνωση όλων των αντικειμένων σας. Ένας πιο casual χαρτοφύλακας πολύ καλής ποιότητας.

Σακίδια πλάτης ταξιδιού

bag3

Από την Lowe Alpine, θα βρείτε το σακίδιο πλάτης πεζοπορίας που μειώνει το βάρος μεταφοράς, ενώ το πάνελ πλάτης προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος.

Ανάμεσα στα άνετα σακίδια πλάτης ταξιδιού είναι φυσικά και το Ferrino Zaino Triolet που θα καλύψει τις ανάγκες σας τόσο στο camping όσο και στην ορειβασία, το σκι ή την απλή εκδρομή.

Μπορείτε να βρείτε προϊόντα και αξεσουάρ ταξιδιού μέσα από την μεγάλη ποικιλία Bags Corner που προσφέρει στους πελάτες της είδη ταξιδιού από το 1927, ασταμάτητα και επιτυχημένα.

Βρείτε από το e-shop χαμηλές τιμές όλα τα σακίδια πλάτης και τους χαρτοφύλακες από τα πιο γνωστά brands της αγοράς.




00 inkefalonia general ad 300X250