Καθαρισμός σπιτιού με κορυφαία προϊόντα Kärcher: Λαμπερό δάπεδο & τζάμια στη στιγμή

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 19:15

Καθαρισμός σπιτιού με κορυφαία προϊόντα Kärcher: Λαμπερό δάπεδο & τζάμια στη στιγμή

two

Η Kärcher είναι μία από τις γνωστές εταιρείες στον τομέα του επαγγελματικού και οικιακού καθαρισμού με συστήματα που χρησιμοποιούνται τόσο από επαγγελματίες όσο και από ιδιώτες. Έχοντας επεκτείνει πολύ τα προϊόντα της, στην πρώτη γραμμή αναζητήσεων βρίσκουμε τις σκούπες αναρρόφησης, τους τζαμοκαθαριστές και πολλά άλλα προϊόντα με κορυφαίες λειτουργίες.

Σκούπες αναρρόφησης

Οι σκούπες με τα φίλτρα νερού, είναι στη διάθεσή σας πλέον με καινούργια μοντέλα που έχουν δοκιμαστεί κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Η χρήση με φίλτρο νερού είναι μία πραγματική καινοτομία που προσφέρει λύση σε όσους υποφέρουν από αλλεργίες.

Όσο μεγάλος ή μικρός είναι ο χώρος σας, με την σκούπα πολλαπλών εφαρμογών WD 5 Premium μπορείτε να πάτε ένα βήμα μπροστά την καθαριότητα του πατώματος στον χώρο, εξασφαλίζοντας μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, εύκολη τοποθέτηση και μέγιστη αναρροφητική ισχύ ο κήπος, το γκαράζ, το σπίτι, το αυτοκίνητο καθαρίζονται με επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Τζαμοκαθαριστές με μπαταρία

one

Για να γίνει ο καθαρισμός τζαμιού απόλαυση, δεν έχετε παρά να επιλέξετε τον τζαμοκαθαριστή WV 2 Premium 10 Years Edition. Αγοράζοντάς τον από εδώ, εξασφαλίζετε καθαρισμό, χωρίς γραμμές και σταξίματα. Κατάλληλος για κάθε λεία επιφάνεια στο σπίτι, θα σας προσφέρει πανεύκολο χειρισμό. Με την μπαταρία του, μπορείτε να εξασφαλίσετε έως και 35 λεπτά αυτονομίας!

Επόμενος σταθμός είναι οι πολυκαθαριστές που μπορείτε να επιλέξετε για να καθαρίζετε ευχάριστα και μόνοι σας τα χαλιά από σκόνες και βρωμιές. Οι πολυκαθαριστές είναι ιδανικοί όχι μόνο για όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες αλλά και για στρώματα ή μοκέτες.

Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα brentashop.gr και βρείτε, τα πιο εξελιγμένα συστήματα καθαρισμού της πρωτοστάτριας Karcher!

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας και τηλεφωνικώς. Στην μεγάλη ποικιλία θα βρείτε και πολλά σετ που εφαρμόζουν τέλεια με τα μηχανήματά σας.

Χαμηλές τιμές, άμεση αποστολή στην πόρτα σας με την εγγύηση Brentashop!




00 inkefalonia general ad 300X250