Τι πρέπει να έχετε μαζί σας σε μια μη οργανωμένη παραλία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Αυγούστου 2019 18:11

Τι πρέπει να έχετε μαζί σας σε μια μη οργανωμένη παραλία

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να απολαμβάνετε την αίσθηση ελευθερίας που μπορεί να σας προσφέρει μια ήρεμη και απομονωμένη παραλία. Για να μην αποτελέσει όμως το φόντο οποιασδήποτε ταλαιπωρίας καλό είναι να την επισκεφθείτε όσο το δυνατόν πιο οργανωμένοι.

Καλό λοιπόν θα είναι να έχετε μαζί σας δυο πετσέτες και μια ψάθα. Μια για να στρώσετε στην ψάθα και μια για να τυλιχτείτε όταν θα βγείτε από τη θάλασσα.

Απαραίτητο να έχετε μαζί σας αντιηλιακό, γυαλιά ηλίου και κάπέλο και γιατί όχι και μια ομπρέλα για μεγαλύτερη προστασία από τον καυτό ήλιο.

Ενα φορητό ψυγειάκι με νερό, φρούτα και σάντουιτς είναι  απαραίτητο στις εξορμήσεις σε ανοργάνωτες παραλίες, για να μην σας λείψει τίποτα όταν διψάσετε και πεινάσετε.

Ένα στικ ειδικό για πάσης φύσεως τσιμπήματα, σε περίπτωση που σας  τσιμπήσει κάποιο έντομο ή τσούχτρα είναι επίσης απαραίτητο. Καλή ιδέα είναι να έχεις μαζί σου κι ένα τσιμπιδάκι φρυδιών σε περίπτωση που πατήσεις αχινό.

Ένας φορητός φορτιστής θα σε διευκολύνει όταν η μπαταρία του κινητού σου εξαντληθεί και χρειαστεί να τη φορτίσεις για να μπορέσεις να επικοινωνήσεις με κάποιον ή να χρησιμοποίησεις τα social media.

Τέλος, ένα βιβλίο είναι πάντα ένας υπέροχος τρόπος για να χαλαρώσεις ακόμα πιο πολύ στην αγαπημένη σου παραλία.




00 inkefalonia general ad 300X250