Το La Casa de Papel θα έχει και τέταρτη σεζόν

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 10:07

Το La Casa de Papel θα έχει και τέταρτη σεζόν

Ακόμη δεν ξεκίνησε η τρίτη σεζόν του La Casa de Papel και η ισπανική El Periodico αναφέρει πως θα υπάρξει και τέταρτος κύκλος.

Το Netflix επιβεβαίωσε στην εφημερίδα El Periodico πως το La Casa de Papel πήρε το «πράσινο φως» για ακόμη μία χρονιά, λίγο πριν την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου. Προς το παρόν, το τι θα γίνει την τέταρτη σεζόν παραμένει άγνωστο και αν κρίνουμε από τις πληροφορίες που διέρρευσαν για το τρίτο κύκλο, η υπόθεση θα αποκαλυφθεί λίγο πριν την πρεμιέρα, όπως έγινε και φέτος.

Τι θα δούμε στον τρίτο κύκλο

Την ώρα, που επιβεβαιώθηκε η τέταρτη σεζόν, οι φαν του La Casa de Papel αδημονούν για την πρεμιέρα της 19ης Ιουλίου. Σύμφωνα με το τρέιλερ, κάθε πρωταγωνιστής έχει δημιουργήσει τη δική του ζωή, ωστόσο, όλα ανατρέπονται όταν οι ειδικές δυνάμεις πιάνουν τον Ρίο. Φυσικά, η συμμορία δεν μπορεί να αφήσει έναν δικό της στα χέρια της αστυνομίας και έτσι καταστρώνεται το κατάλληλο σχέδιο. «Δεν το κάνουμε για τα λεφτά. Το κάνουμε για τη φαμίλια», λέει το Netflix και πορώνει τους τηλεθεατές.

Στη συμμορία έχουν προστεθεί και νέα μέλη, τα οποία και παίρνουν το δικό τους όνομα-πόλεων. Εκτός από την αστυνομικίνα και την ξανθιά υπάλληλο του Νομισματοκοπείου, που ζει τον έρωτά της με τον Ντένβερ, υπάρχουν τρία νέα πρόσωπα, τα οποία και οι τηλεθεατές θα γνωρίσουν όταν ξεκινήσει η σεζόν.

Πηγή: iefimerida.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ