Μαγειρεύουμε Καλογήρια από την Κεφαλονιά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 11:30

Μαγειρεύουμε Καλογήρια από την Κεφαλονιά

Μαγειρεύουμε Καλογήρια από την Κεφαλονιά

«ΚΑΛΟΓΗΡΙΑ» 

Τα καλογήρια τρώγονται βραστά και τα σερβίρουμε με λάδι και λεμόνι, η και ομελέτα. Για την ομελέτα χτυπαμε σε ένα πιάτο δυο αυγά με λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι, μέσα στο τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο να κάψει και απλώνουμε μια στρώσει καλογήρια αφού πρώτα τα έχουμε βράσει.

Στη συνέχεια ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά και φτιάχνουμε την ομελέτα μας. 

Καλή επιτυχία!

Αποστολάτος Γιώργος



Φόρτωση…

Φόρτωση…