Πόσα βγάζει η Μαράια Κάρεϊ από το «All I Want for Christmas» κάθε χρόνο [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2017 10:58

Πόσα βγάζει η Μαράια Κάρεϊ από το «All I Want for Christmas» κάθε χρόνο [εικόνες]

Μπορεί πια να μην κάνει μεγάλες επιτυχίες, αλλά η Μαράια Κάρεϊ κατάφερε να βγάλει ίσως το διασημότερο χριστουγεννιάτικο τραγούδι όλων των εποχών και γι΄αυτό κάθε χρόνο παίρνει ένα μεγάλο ποσό για τα δικαιώματά του.

Άλλωστε, όλοι θέλουν τα δικαιώματα για να παίξουν το «All I Want for Christmas», το οποίο αν και κυκλοφόρησε το 1994, το τραγουδούν μέχρι και σήμερα μικροί, μεγάλοι, ενώ στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση παίζει ασταμάτητα.

Έτσι, η Μαράι Κάρεϊ δεν θα μπορούσε να μην εκμεταλλευτεί την πέραση που έχει μέχρι και σήμερα το τραγούδι της. Πέρσι, μόνο και μόνο από τα δικαιώματα του τραγουδιού, η ίδια πρόσθεσε στον προσωπικό της λογαριασμό κάτι περισσότερο από 425.000 δολάρια.

 Φωτογραφία: AP

Ενώ το ποσό αυτό μεγαλώνει κατά πολύ για κάθε εμφάνιση που κάνει μόνο και μόνο για να τραγουδήσει αυτό το τραγούδι.

 Η ίδια όμως δεν βρίσκεται στην κορυφή, καθώς τα περισσότερα παίρνει το συγκρότημα των Slade με το "Merry Xmas Everybody" με κέρδη 567.000 δολάρια, ενώ στην συνέχεια ακολουθούν οι The Pogues, με το τραγούδι «Fairytale of New York" του οποίου τα δικαιώματα κοστίζουν 453.000 δολάρια και στο τέλος ο Paul McCartney (των Beatles) για το «Wonderful Christmastime» με 295.000 ευρώ.