Μία από τις μεγαλύτερες σουίτες του κόσμου βρίσκεται στην Αθήνα -Χλιδάτες διακοπές σε 600 τ.μ. [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 20:00

Μία από τις μεγαλύτερες σουίτες του κόσμου βρίσκεται στην Αθήνα -Χλιδάτες διακοπές σε 600 τ.μ. [εικόνες]

Κάτω από τον αττικό ουρανό, μακριά από τη βουή του κέντρου και συνάμα κοντά σε πολιτιστικές και εμπορικές συνοικίες, βρίσκεται μία από τις πιο μεγάλες σουίτες του κόσμου.


Η The Royal Villa του Grand resort Lagonissi συγκαταλέγεται στη λίστα με τις δέκα πιο μεγάλες σουίτες, 600 τ.μ., σύμφωνα με το Elite Traveller. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της, με τη συγκεκριμένη βίλα να αγγίζει το όνειρο κάθε ταξιδιώτη.

Οι ταξιδιώτες προσκαλούνται να ανακαλύψουν τις απολαύσεις της ζωής, με τη διαμονή να φυλακίζει την ουσία της πολυτέλειας και να κάνει τον φιλοξενούμενο να ζει μια διαφορετική εμπειρία.

Η Royal Villa διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με υπέρδιπλα κρεβάτια, ένα ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι και τραπεζαρία, έναν άνετο χώρο γραφείου, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα που διαθέτει και σχάρα, καθώς και υπαίθριες εγκαταστάσεις BBQ. Η βίλα προσφέρει επίσης και μια εσωτερική αλλά και εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και ατμόλουτρο, έναν ιδιωτικό χώρο μασάζ με ένα τραπέζι μασάζ, δύο μπάνια με μαρμάρινη επένδυση και ένα λουτρό για τους επισκέπτες. Επιπλέον, υπάρχει το δωμάτιο του butler με ξεχωριστή είσοδο και μπάνιο. 

Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν την ηλιοθεραπεία τους στη βεράντα και να κολυμπήσουν στην πισίνα ή να κατηφορίσουν το ιδιωτικό δρομάκι που τους οδηγεί στην παραλία.

Φυσικά, όσοι θέλουν να παραμείνουν σε φόρμα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το προσωπικό τους γυμναστήριο.

Η αύρα και η αισθητική της Royal Villa, στο παραδεισένιο παραθαλάσσιο Grand Resort Lagonissi, είναι τα «κλειδιά» της απόλυτης ευτυχίας του ταξιδιώτη, που αναζητά το «κάτι» παραπάνω και επιθυμεί τη χαλάρωση και την ευτυχία στη διαμονή του.

Για την ιστορία της λίστας, η μεγαλύτερη σουίτα βρίσκεται στο Grand Hyatt Cannes Hôtel Martinez στις Κάννες, με 1.669 τ.μ.

Φωτογραφίες: lagonissiresort.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ