Ποιού θρύλου το άπλυτο εσώρουχο βγαίνει σε δημοπρασία για 16,000 δολάρια!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012 15:36

Ποιού θρύλου το άπλυτο εσώρουχο βγαίνει σε δημοπρασία για 16,000 δολάρια!

Για κάποιον είναι σκουπίδια, για κάποιον άλλον...θησαυρός! Ένα εσώρουχο που φόρεσε ο βασιλιάς Elvis, κάτω από τη γνωστή άσπρη φόρμα του και δεν πλύθηκε ποτέ, αναμένεται να πωληθεί σε δημοπρασία ένταντι 16.000 δολαρίων.

Η δημοπρασία θα γίνει στο Manchester τον επόμενο μήνα και τιμή εκκίνησης έχουν οριστεί τα 11,000 δολάρια. Σήμερα δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της εταιρίας,"Omega Auctions", που ανέλαβε την πώλησή του, η φωτογραφία του εσωρούχου για να μας αποδείξουν χωρίς αμφιβολία ότι είναι φορεμένο!

Χωρίς ιδιαίτερη περιγραφή, να σημειωθεί ότι ο Elvis Presley είχε τόσο φορτωμένο πρόγραμμα που ο χρόνος που περνούσε στο ντους ήταν περιορισμένος!
Elvis Presley
Elvis Presley

Το συγκεκριμένο εσώρουχο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το φόρεσε ο βασιλιάς του Rock 'n' Roll κατά τη διάρκεα συναυλίας του το 1977, και το είχε στην κατοχή του για πολλά χρόνια ο πατέρα τους, Vernon Presley.

Κάθε φορά  που αντικείμενα του Elvis Presley βγαίνουν σε δημοπρασία, οι θαυμαστές του απ' όλο τον κόσμο κονταροχτυπιούνται για να τα αποκτήσουν. Πριν από λίγα χρόνια μια από τις χαρακτηριστικές ζώνες που φορούσε ο Εlvis στις συναυλίες του πωλήθηκε για 66,000 δολάρια.

Για να δούμε τελικά πόσο θα δώσουν για κάτι πιο προσωπικό και... άπλυτο.

Πηγή: fthis.gr




00 inkefalonia general ad 300X250