Καθαρισμός προσώπου στο σπίτι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012 12:42

Καθαρισμός προσώπου στο σπίτι

Δώστε λάμψη στον εαυτό σας Αν δεν μπορείτε να πάτε σε κάποιο κέντρο ομορφιάς για να σας περιποιηθούν ή αν σας αρέσει να περιποιείστε το δέρμα σας ακολουθήστε την πιο κάτω διαδικασία για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας.

Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε νερό και όταν κοχλάσει το κατεβάζετε από την φωτιά, σκύβετε το κεφάλι σας πάνω από το κατσαρολάκι σε απόσταση όμως για να μην καείτε και αφού έχετε βάλει μια πετσέτα γύρω από το κεφάλι σας για να μην φεύγουν οι ατμοί, κλείνουμε τα μάτια και περιμένετε να περάσουν 10-15 λεπτά, στη συνέχεια σκουπίζεστε ταμποναριστά με την πετσέτα.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία με τους ατμούς, εφαρμόζετε ένα απολεπιστικό προϊόν κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω και με αυτό τον τρόπο ενεργοποιείτε την κυκλοφορία του αίματος.
Αν έχετε μαύρα στίγματα σε καμιά περίπτωση δεν τα σπάτε με τα δάχτυλά σας και τα νύχια σας αλλά με δύο μπατονέτες και αμέσως καθαρίσουμε την περιοχή με αντισηπτικό.

Έπειτα τοποθετείτε μια μάσκα ενυδάτωσης και αφού την αφήσετε λίγη ώρα και την αφαιρέσετε, απλώνετε την ενυδατική σας κρέμα.

Αξίζει να αφιερώσετε λίγο παραπάνω χρόνο για τον εαυτό σας. Δυο φορές με τρεις φορές τον μήνα η όλη διαδικασία θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται λαμπερό.

Πηγή: myworld.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250