Δείτε το ατόπημα του Κώστα Μήτρογλου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012 15:40

Δείτε το ατόπημα του Κώστα Μήτρογλου

2000 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην ανοιχτή προπόνηση της ομάδας, με το φινάλε να θέλει τους παίκτες να πηγαίνουν προς τον κόσμο. Ο Κώστας Μήτρογλου (πρώτος απο αριστερά) έχει όμως το δικό του -αρχοντικό- στυλ να δείχνει την ευγνωμοσύνη του προς τους οπαδούς. Ή μήπως όχι; Μήπως η φωτογραφία που τραβήχτηκε είναι αλλοιωμένη/μονταρισμένη από κάποιον που θέλει το κακό του;

Αυτά τα βασανιστικά ερωτήματα τριβέλιζαν το ταπεινό μου μυαλό, ώσπου προσπάθησα να βρω μια άκρη.

Είναι όντως αληθινή η φωτογραφία;

Αν ναι, τι ήθελε να πει ο ποιητής; Ήταν μια έκφραση αμηχανίας; Ήταν ένας τρόπος να δείξει την αγανάκτησή του για την έλλειψη τσέπης στο σορτς; Ήταν κάποιος συμβολισμός;

Αν όχι, τι άλλο είχε εκεί η φωτογραφία και για ποιον σκοπό υπήρχε;

 

Μεγάλο μυστήριο… Για πάμε:

1. Ο Κώστας Μήτρογλου βρήκε ένα φίδι εντός αγωνιστικού χώρου και το δάμασε με τα ίδια του τα χέρια πριν προκαλέσει κάποιο κακό σε κάποιον συμπαίκτη του. Ο πονητός σαμποτέρ όμως άλλαξε τα φίδια:

2. Ο Κώστας Μήτρογλου είχε άλλα στο μυαλό του εκείνη την ώρα και καθότι ρομαντικό παιδί, σκεφτόταν το επικείμενο ραντεβού με το αμόρε:

3. Μια μικρή παρεξήγηση συνέβη μεταξύ του Κώστα και του Ζαρντίμ, κάτι η κούραση από τον ήλιο, κάτι η διαφορετική γλώσσα και το πουλέν κατέβηκε στην προπόνηση για άλλο σπορ…

4. Οι μεγάλες πυρκαγιές που ακόμα κατακαίνε την Ελλάδα θορύβησαν τον κοινωνικά και περιβαλλοντικά ευαίσθητο Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος άρπαξε τον πρώτο πυροσβεστήρα που βρήκε μπροστά του και έσπευσε για βοήθεια!

5. “Luke, I am your father”, αναφώνησε ο διεθνής επιθετικός και άναψε το φωτόσπαθο. Ο σαμποτέρ πρέπει να ήταν πολύ καλός γνώστης του Photoshop για να εξαφάνισε ένα τέτοιο εργαλείο από το χέρι του Κώστα Μήτρογλου.

6. Πέραν από ρομαντικός, ο Κώστας Μήτρογλου είναι και γνωστός για τον ιπποτισμό του. Τόσο, που μερικές φορές το παρακάνει!

7. Το σφάλμα με την γκαρνταρόμπα. Ο Κώστας Μήτρογλου δεν βρήκε το σορτς του στα αποδυτήρια και αναγκάστηκε να βάλει ένα πρόχειρο καπέλο για να προστατέψει τα τρυφερά του. Ως ντεκόρ και ξεκάρφωμα, πρόσθεσε και το αστέρι του σερίφη.

8. Ο σφίκτης Μήτρογλου: Όσο οι άλλοι έκαναν χαλαρή προπόνηση με μπαλίτσα, ο Κώστας δούλευε πολύ σκληρά με βάρη στο γυμναστήριο. Τα κάλλη απαιτούν θυσίες…

9. Οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται! Ο Κώστας Μήτρογλου κρατά απλά μια -γυρισμένη προς τα μέσα- φωτογραφία του Ερνέστο Βαλβέρδε στο μέρος της καρδ… εεεε… τέλος πάντων, εκεί.

Μπορείτε να με βοηθήσετε να λύσουμε το μυστήριο; Τι πραγματικά συνέβη στην επίμαχη σκηνή;

ΥΓ: Ένα μεγάλο μπράβο στους αφανείς ήρωες, τους φωτογράφους του INTIME, που ώρες ώρες κάνουν την ζωή μου τόσο εύκολη…

Πηγή www.sport24.gr

 

 



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250