Επαγγελματική πιστοποίηση για το "Fragias Photo Studio" από τo Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τη Grass Valley

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 08:26

Επαγγελματική πιστοποίηση για το "Fragias Photo Studio" από τo Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τη Grass Valley


Επαγγελματική πιστοποίηση από τo Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τη Grass Valley στην παραγωγή και επεξεργασία video για τον Κώστα Φραγκιά και το FRAGIAS PHOTO STUDIO.

Την υψηλότερη αναγνώριση πάνω στην τεχνολογία, την τέχνη και την τεχνική στο μοντάζ ψηφιακού βίντεο έλαβε o Κώστας Φραγκιάς και το FRAGIASPHOTOSTUDIO από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και την κυρίαρχη παγκοσμίως εταιρεία επαγγελματικού οπτικοακουστικού εξοπλισμού και λογισμικού, GrassValley.

H διάκριση αυτή ήρθε μέσα από το εργαστήριο που οργάνωσε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Αθήνα και απευθύνονταν σε επαγγελματίες, οι οποίοι κλήθηκαν να μετέχουν σε μια σειρά γραπτών εξετάσεων και εργαστηρίων, προκειμένου να λάβουν την απαραίτητη πιστοποίηση.

Ο Κώστας Φραγκιάς είναι, πλέον, ένας από τους 10 πιστοποιημένους επαγγελματίες σε ολόκληρη την Ελλάδα που κατέχουν βεβαίωση του Πανεπιστημίου Αιγαίου με 4 Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μoνάδες (ECTS) και επιπλέον την επαγγελματική πιστοποίηση παγκόσμιας αναγνώρισης GrassCutters ΙΙ της GrassValley πάνω στην παραγωγή και επεξεργασία video.