Ο παραγωγός του BEST 92.6 George Seragos στο Mojito beach bar στην Αντίσαμο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 12:54

Ο παραγωγός του BEST 92.6 George Seragos στο Mojito beach bar στην Αντίσαμο

Who is who..

Στην Ελλάδα τον πρωτοσυναντήσαμε το 2002, μέσω του διαγωνισμού που διοργάνωσε η Heineken όπου ανέβηκε στη δεύτερη θέση, ενώ αμέσως μετά ξεκίνησε και η πολυετή συνεργασία με τον Best radio 92,6. Ωστόσο είχε φροντίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του από τα φοιτητικά του χρόνια στην Αγγλία, όταν κέρδισε το βραβείο “The Best Radio Show of the year”.

Ένας dj αλλά και παραγωγός, ο George Seragos βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος της μουσικής δημιουργίας για πάνω από μια δεκαετία, αποσπώντας το πρώτο βραβείο για το remix του στο track “Kill 100” by X-Press 2 (Sergeo Remix), ενώ παράλληλα συνεργάζεται με την πολύφημη δισκογραφική “The Sound Of Everything” ως A&R manager.

Πάντα επικεντρωμένος στη σκληρή δουλειά, όπως παραδέχεται και ο ίδιος όλα γίνονται με γνώμονα την αμέριστη αγάπη και το πάθος για την ηλεκτρονική μουσική γι’ αυτό και καταλήγουν να έχουν τεράστια επιτυχία αλλά και αποδοχή από το κοινό. Με εδραιωμένη την επιτυχία, o George Seragos συνεχίζει στο επόμενο εγχείρημα του, τις Swift Lab Records και Wet Recordings όπου είναι owner, A&R αλλά και label manager.




00 inkefalonia general ad 300X250