Το απίστευτο διαμέρισμα με την εξωπραγματική θέα σε ύφαλο που κολυμπά!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 23:23

Το απίστευτο διαμέρισμα με την εξωπραγματική θέα σε ύφαλο που κολυμπά!

Οι λάτρεις της κολύμβησης και των καταδύσεων μόλις είδαν το όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα. Ειδικά εκείνοι που έχουν ως όνειρο ζωής να κολυμπήσουν στο Great Barrier Reef, τον μεγαλύτερο κοραλλιογενή ύφαλο στον κόσμο.


Δυστυχώς, οι υπερτυχεροί που θα έχουν την ευκαιρία να κοιμηθούν μέσα σε αυτό το φυσικό θαύμα θα είναι λίγοι.

Το Airbnb δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να κερδίσουν μια δωρεάν διανυκτέρευση σε αυτό το διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία, στις 13 - 14 Ιουλίου.

Ο τυχερός νικητής και οι τρεις φιλοξενούμενοί του θα απολαύσουν την άνευ προηγουμένου θέα στον μεγαλύτερο κοραλλιογενή ύφαλο στον κόσμο, μέσα από αυτή την κατοικία που βρίσκεται μέσα στο νερό και έχει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα καθιστικό με καναπέ, σύμφωνα με τη σελίδα του Airbnb.

Η εμπειρία περιλαμβάνει υποβρύχιο κολύμπι, μια περιοδεία στους πανέμορφους ιδιωτικούς κήπους κοραλιών και ένα γεύμα στην παραλία από τον διάσημο σεφ Neil Perry.

Ο διαγωνισμός αυτός του Airbnb συνδέεται με την επερχόμενη κυκλοφορία της ταινίας «Finding Dory» τη συνέχεια του «Finding Nemo», η οποία έχει ως βάση της τον ύφαλο.

Για να κερδίσουν τον διαγωνισμό, οι χρήστες πρέπει να υποβάλουν στην Airbnb γιατί πιστεύουν ότι τους αξίζει να μείνουν σε αυτόν τον ύφαλο. Η Airbnb θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης προς και από το διαμέρισμα για του νικητές εκτός συνόρων, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας.

Δείτε παρακάτω μερικές λεπτομέρειες από το διαμέρισμα.

Οταν ζεις σε ένα πλωτό διαμέρισμα, σίγουρα δεν χρειάζεσαι παράθυρα. Το κύριο υπνοδωμάτιο και το καθιστικό προσφέρουν μια άνευ προηγουμένου θέα.

Το μπάνιο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στην πλευρά του υπνοδωματίου, αν και δεν είναι σαφές πού είναι βρίσκεται η τουαλέτα.

Το παιδικό δωμάτιο, έχει θέμα τις δύο ταινίες «Finding Nemo» και «Finding Dory», προσφέρει επίσης καταπληκτική θέα, ενώ η κουκέτα προσθέτει άλλο ένα πλεονεκτικό σημείο για να απολαύσετε το τοπίο από ψηλότερο σημείο.

Πέρα από την υπέροχη θέα, οι επισκέπτες έχουν την πολυτέλεια να βουτήξουν κατευθείαν στον ύφαλο από το σαλόνι τους.

Κάτω από το νερό, υπάρχει μια θαυμάσια ποικιλία θαλάσσιας ζωής: εκατομμύρια ψάρια, 100 είδη μεδουσών, 133 είδη καρχαριών και περισσότερα από 30 είδη φαλαινών και δελφινιών που ζουν στον ύφαλο (αυτό με τις μέδουσες και τους καρχαρίες δεν μας ενθουσίασε καθόλου).

Κατά την άφιξή τους, οι επισκέπτες θα κάνουν μια βουτιά μαζί με τον οικοδεσπότη, τον Πασκάλ, ο οποίος γνωρίζει τον ύφαλο πολύ καλά.

Εκτός από την υπέροχη θαλάσσια ζωή, οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν στους ιδιωτικούς κήπους κοραλλιών από θαλάσσιο βιολόγο.

Στο πλαίσιο του ενός και μοναδικού χερσαίου μέρους αυτής της εμπειρίας, οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα γεύμα στην παραλία κάτω από αυτόν τον θόλο. Το μεσημεριανό γεύμα θα σερβιριστεί από τον διάσημο σεφ Neil Perry.

Να σας ενημερώσουμε βέβαια πως το διαμέρισμα δεν έχει κλιματισμό, πλυντήριο, στεγνωτήριο, wifi, καλωδιακή τηλεόραση, ασανσέρ, τζάκι, μπανιέρα, γυμναστήριο, σίδερο, πιστολάκι μαλλιών, χώρο για εργασία με το laptop.

Αλλά τι να τα κάνεις όλα αυτά, όταν έχεις την ευκαιρία της ζωής σου να μείνεις σε αυτόν τον αληθινό παράδεισο, έστω και για δύο μέρες μόνο...

thetoc