Τα προσόντα του προκάλεσαν πρόβλημα στην ασφάλεια του αεροδρομίου!

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012 01:58

Τα προσόντα του προκάλεσαν πρόβλημα στην ασφάλεια του αεροδρομίου!

Tα προσόντα του Jonah Falcon στάθηκαν αφορμή ώστε να μην μπορεί να περάσει τον έλεγχο του αεροδρομίου. Συγκεκριμένα ο άνδρας περνώντας από τον έλεγχο στο αεροδρόμιο του San Francisco, είχε πρόβλημα γιατί οι άνθρωποι της ασφάλειας εντόπισαν ένα ύποπτο φούσκωμα στο παντελόνι του και του ζήτησαν να αδειάσει τις τσέπες του. Όταν τους απάντησε πως δεν είχε κάτι μέσα, τον πλησίασε κάποιος και ρώτησε μήπως ήταν σε στύση και εκείνος αποκρίθηκε «όχι».

Τότε η ασφάλεια τον ανάγκασε να περάσει από το μηχάνημα με τις ακτίνες X, τον ανιχνευτή μετάλλων και του έριξαν μέχρι και πούδρα στο παντελόνι για να βεβαιωθούν ότι δεν είχε κάποιο εκρηκτικό μηχανισμό. Μάλιστα, άγγιξαν μέχρι και το πέος του για να καταφέρει να περάσει από τον έλεγχο.

Ο Jonah Falcon πάντα είχε πρόβλημα με την ασφάλεια στα αεροδρόμια και ο λόγος... τα πλούσια προσόντα του!

Το πέος του Falcon είναι 22,86 εκατοστά σε χαλαρή κατάσταση και αγγίζει τα 35 εκατοστά σε στύση και γι" αυτό το λόγο, κατέκτησε μια θέση στο βιβλίο Γκίνες ως ο άντρας με το μεγαλύτερο πέος.

Ο ίδιος, πάντως, βρήκε αυτήν την περιπέτεια πολύ αστεία, εξηγώντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που τα προσόντα του σοκάρουν κάποιον.

madata.gr