Γυναίκα : Ιδέες για εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012 01:49

Γυναίκα : Ιδέες για εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα

Οι επιλογές των διασήμων Μπορεί αρχικά να φαίνονται δύσκολα όμως με μία δεύτερη ματιά εύκολα μπορούμε να κάνουμε το συγκεκριμένο χτένισμα.

 

Πλεξούδα σε στεφάνι



Για το αιθέριο χτένισμα της Molly Sims χωρίζουμε στα δύο τα μαλλιά από τη μία πλευρά και αρχίζουμε να πλέκουμε με πλάγια κατεύθυνση μέχρι να φτάσουμε στην άλλη. Στερεώνουμε με τσιμπιδάκια τα οποία κρύβουμε μέσα στην πλεξούδα.

Χαλασμένο» ψαροκόκαλο



Αφού πρώτα απλώσουμε ένα λάδι φιξαρίσματος στα μαλλιά τα πλέκουμε σε πλαϊνό ψαροκόκαλο με χαλαρή πλέξη. Το χαλαρώνουμε και βγάζουμε με τα δάχτυλα μικρές τούφες για να μιμηθούμε το στιλ της Whitney Port.

Κότσος μπαλέτου



Μία αλογοουρά η οποία πιάνεται στην κορυφή του κεφαλιού και περιστρέφεται για να στερεωθεί μέσα σε ένα φιλέ με τσιμπιδάκια είναι το εύκολο και όμορφο στιλ που λανσάρει στις εμφανίσεις της η Zoe Saldana.

Καλλωπισμένος κότσος



Για τον κότσο της Kirsten Dunst πρέπει να χωρίσουμε τα μαλλιά στα τρία και να φτιάξουμε μία χαλαρή πλεξούδα την οποία θα γυρίσουμε στο στεφάνι του κεφαλιού και θα στολίσουμε με μία κομψή στέκα.

Η αλογοουρά του… τζίνι



Μαζεύουμε τα μαλλιά στην κορυφή της κεφαλής σε αλογοουρά όπως κάνει η Eva Longoria και την χτενίζουμε δίνοντάς της μία κλίση προς τα έξω.

Πλεξούδα η… επαρχιώτικη



Κάτι από την ιρλανδική επαρχία θυμίζει το χτένισμα της Sarah Gardon. Χωρίζουμε τα μαλλιά στα δύο πηγαίνοντας από τη μία άκρη στην άλλη.

Πλέκουμε το μπροστινό μέρος και το τυλίγουμε γύρω από το κεφάλι στερεώνοντας κάθε σημείο με τσιμπιδάκι.

Σύγχρονη «μπανάνα»



Χτενίζουμε τα μαλλιά μας προς τα πίσω μαζεύουμε τις άκρες και τα τυλίγουμε σε ένα κομψό σινιόν όπως κάνει η Kate Bosworth. Το στερεώνουμε με τσιμπιδάκια.

Πηγή: myself.gr