Τι φοβάται κάθε ζώδιο;

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 17:17

Τι φοβάται κάθε ζώδιο;

Ποιο ζώδιο φοβάται την μοναξιά, και ποιο ζώδιο τυραννιέται από όλη την ανασφάλεια του κόσμου;

 

Ξεκλειδώνουμε τα μυστικά του κάθε αστερισμού, και κρυφοκοιτάμε τους μεγαλύτερους φόβους τους…

Κριός
Οι Κριοί φοβούνται την αποτυχία και την ρουτίνα. Έχουν την ανάγκη να είναι οι καλύτεροι σε ό,τι κάνουν, αλλά και να δοκιμάζουν συνεχώς νέα πράγματα που θα τους ενθουσιάσουν.

Ταύρος
Οι Ταύροι φοβούνται τις απότομες αλλαγές. Σε αντίθεση με τους Κριούς, απολαμβάνουν την ρουτίνα και μπορούν να χτίσουν μια υπέροχη ζωή γύρω της.

Δίδυμοι
Φοβούνται, περισσότερο από κάθε τι, την μοναξιά. Δεν αντέχουν να μην έχουν ανθρώπους τριγύρω τους—άσχετα που δεν ξέρουν πάντα να τους εκτιμούν.

Καρκίνος
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι πολλοί Καρκίνοι πάσχουν από μια ελαφριά αγοραφοβία. Δεν νιώθουν άνετα σε μέρη που μαζεύεται πολύς κόσμος και προτιμούν τους χώρους που ξέρουν ότι αισθάνονται ασφαλείς.

Λέων
Ο μεγαλύτερος φόβος των λιονταριών είναι πως οι άνθρωποι που αγαπούν δεν τους έχουν σε εκτίμηση. Τίποτα δεν θα πληγώσει έναν Λέοντα περισσότερο από το να μάθει πως κάποιος μιλούσε γι’ αυτόν πίσω απ’ την πλάτη του.

Παρθένος
Ένα πράγμα είναι ικανό να παραλύσει τον φοβερό και τρομερά οργανωμένο παρθένο: να νιώσει ότι δεν τον ακούνε. Εντάξει, και τα μικρόβια.

Ζυγός
Ποιος άλλος θα ήταν ο φόβος του ζωδίου της ισορροπίας και της (φαινομενικής) γαλήνης; Φυσικά το να βρεθεί σε δίλημμα. Δεν υπάρχει χειρότερο για έναν Ζυγό από το να βρίσκεται ανάμεσα σε δύο εξίσου γοητευτικές επιλογές.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί δεν αντέχουν στην σκέψη ότι θα αποτύχουν σε κάτι. Κυρίως επειδή όταν βάλουν έναν στόχο, μπορούν να προετοιμάσουν τον εαυτό τους στην εντέλεια (βλ. εμμονή), και επίσης επειδή οι Σκορπιοί τις περισσότερες φορές παίρνουν αυτό που θέλουν.

Τοξότης
Αν έπρεπε να διαγνώσουμε τους Τοξότες με κάποια επίσημη φοβία, μάλλον θα διαλέγαμε την κλειστοφοβία, καθώς απλά δεν μπορείς να τους περιορίσεις. Και, σε πιο συμβολικό επίπεδο, οι Τοξότες φοβούνται πως κάποια στιγμή θα γνωρίσουν ένα άτομο που θα αγαπήσουν, αλλά θα θέλει ακριβώς αυτό: να τους περιορίσει και να τους ελέγξει.

Αιγόκερως
Τι μπορεί να φοβάται ένας ψυχρός, ορθολογιστής, πέρα για πέρα ρεαλιστής Αιγόκερως; Ότι όλοι του οι κόποι θα είναι μάταιοι. (Όλοι ξέρουμε, βέβαια, πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα φταίει κάποιος άλλος.)

Υδροχόος
Αν υπάρχει κάτι που προκαλεί στους Υδροχόους μια συνεχή ανησυχία, αυτό είναι πως φοβούνται ότι κάτι κακό μπορεί ανά πάσα στιγμή να συμβεί στα αγαπημένα τους άτομα, και πως δεν θα είναι εκεί για να βοηθήσουν. Και ότι θα καταλήξουν ολομόναχοι, αλλά δεν τους αρέσει να μιλούν γι’ αυτό.

Ιχθείς
Τα ψάρια μας φοβούνται την αντιπαράθεση. Μόλις αισθανθούν ότι η κουβέντα σοβαρεύει επικίνδυνα, θα τρέξουν προς την κοντινότερη έξοδο.