Τα καλύτερα ζωδιακά ταιριάσματα!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 21:29

Τα καλύτερα ζωδιακά ταιριάσματα!

Ποιοι είναι οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί των ζωδίων;Ας ρίξουμε μια ματιά!

ΚΡΙΟΣ

Με Λέων: αν περιορίσουν και οι δυο την κυριαρχία τους. Με Τοξότη: εκρηκτικός σεξουαλικός συνδυασμός. Με Ζυγό: αν η ηρεμία του Ζυγού ταιριάζει με τις εκρήξεις του. Με Σκορπιό: αν ο Σκορπιός αντέξει την κυριαρχία του και ο Κριός τη ζήλια του. Με Ιχθύ: συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Με Δίδυμο: αν ο Δίδυμος ανοιχτεί στον πρωτοποριακό του τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί:

Με Καρκίνο: ο ένας καλύπτει τον άλλο. Είναι μια μακροχρόνια όμορφη σχέση. Με Παρθένο: αν η λεπτομέρεια της Παρθένου συμβαδίσει με τον αργό του ρυθμό. Με Ζυγό: καλή ισορροπημένη σχέση με αγάπη και υπομονή αν ο Ταύρος περιορίσει τη κτητικότητά του. Με Σκορπιό: μια εκρηκτική παθιασμένη σχέση αν χαλαρώσουν και οι δυο τους τόνους τους. Με Αιγόκερω: θέλουν και οι δυο τα ίδια πράγματα, ο ένας συμπληρώνει τον άλλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί:

Με Κριό: είναι και οι δυο περιπετειώδεις. Με Λέων: ταιριαστό ζευγάρι αν υπάρχει σεβασμός και αγάπη μεταξύ τους. Με Ζυγό: δίνει ο ένας στον άλλο την ελευθερία που χρειάζεται. Με Σκορπιό: πολύ καλό σεξ αν ο Σκορπιός με τη ζήλια του δεν καταπιέσει την ελευθερία του. Με Υδροχόο: ταιριάζουν απόλυτα ερωτικά, σέβεται ο ένας τον άλλο και η σχέση αποκτά διάρκεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα καλύτερα ερωτικά ταιριάσματα :

Με Ταύρο: ζητούν και οι δυο την ασφάλεια και την αρμονία, ταιριάζουν σεξουαλικά και δημιουργούν μια μακροχρόνια σχέση. Με Λέων: αν ο Λέων δει τη σχέση σοβαρά, θα πετύχουν. Με Παρθένο: βοηθάει ο ένας τον άλλο, υπάρχει σιγουριά και ασφάλεια, φροντίζουν και αγαπούν ο ένας τον άλλο. Με Σκορπιό: πολύ καλή σχέση, καλύπτει ο ένας τον άλλο με επιτυχία. Με Ιχθύ: τέλειο σεξ και με διάρκεια αφού ο ένας σέβεται την ευαισθησία του άλλου και ισορροπούν.
ΛΕΩΝ

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί :

Με Κριό: αν βρουν τις ισορροπίες τους, θα υπάρχει πολύ καλή σχέση. Με Δίδυμο: ταιριαστός συνδυασμός αν ο Δίδυμος δεν βλάψει την εικόνα του Λέοντα. Με Καρκίνο: καλύπτει ο ένας τον άλλο με αγάπη και δεκτικότητα. Με Ζυγό: αν βρουν τις ισορροπίες τους, ερωτικά ταιριάζουν. Με Σκορπιό: καλό σεξ αν υπάρχει κατανόηση και διαλλακτικότητα. Με Τοξότη: είναι μια καλή σχέση με διάρκεια και σεξουαλική χημεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί :

Με Ταύρο: αν συνδυάσουν τους ρυθμούς τους. Με Καρκίνο: μια μακροχρόνια σχέση όπου και οι δυο απολαμβάνουν τον έρωτα. Με Παρθένο: έχουν κατανόηση στο σεξουαλικό και συναισθηματικό τομέα και αυτό δημιουργεί μια καλή σχέση. Με Ιχθύ: αν ο Παρθένος ανοιχτεί στις ανάγκες του Ιχθύ, τότε όλα θα είναι πολύ καλά. Με Αιγόκερω: πολύ καλό σεξ και σχέση αν ο Παρθένος δεν γκρινιάζει και ο Αιγόκερως δεν τον παραμελεί.

ΖΥΓΟΣ

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί :

Με Κριό: ταιριάζουν σεξουαλικά και αν έχουν θέληση, θα πετύχει η σχέση. Με Ταύρο: καλό ερωτικό και καλή συμβίωση ειδικά αν ο Ταύρος δεν είναι τόσο κτητικός. Με Δίδυμο: καλό ερωτικό και ευοίωνο μέλλον. Με Λέων: καλό σεξ αλλά και οι δυο θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την διπλωματία και την κατανόησή τους. Με Ζυγό: καλό σεξ αν και οι δυο ζητούν την ανεξαρτησία τους. Με Τοξότη: πολύ καλή σεξουαλικότητα αφού ο ένας έχει αυτά που θέλει ο άλλος. Με Υδροχόο: τέλειος συνδυασμός, πολύ καλό σεξ και πολύ καλή σχέση αφού ο ένας ικανοποιεί απόλυτα τον άλλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί :

Με Κριό: έντονο πάθος που δεν συμβαδίζει με τα θέλω. Με Ταύρο: παθιασμένη σχέση αλλά προσοχή στις εκρηκτικές αντιδράσεις. Με Δίδυμο: καλό σεξ αλλά ο Σκορπιός πρέπει να περιορίσει τη ζήλια του. Με Καρκίνο: πολύ καλή σχέση που καλύπτει την ανασφάλεια και τη ζήλια. Με Λέων: καλή σεξουαλικότητα αλλά αβέβαιο το τέλος. Με Σκορπιό: εκρηκτικό ζευγάρι αν περιορίσουν το δυναμισμό τους. Με Αιγόκερω: πολύ καλό ερωτικό, ισορροπημένη σχέση με διάρκεια. Με Ιχθύ: πολύ καλό σεξ, ο ένας καλύπτει τον άλλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί :

Με Κριό: πολύ καλό σεξ, υπάρχει μέλλον. Με Λέων: πολύ καλό σεξ, κοινά ενδιαφέροντα και σχέση με διάρκεια. Με Ζυγό: καλή σεξουαλικότητα, καλή σχέση με μέλλον αν ο Τοξότης δεν αλωνίζει. Με Υδροχόο: καλό σεξ, κοινά ενδιαφέροντα και μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί :

Με Ταύρο: πολύ καλό σεξ, θέλουν τα ίδια πράγματα και έχουν μέλλον. Με Σκορπιό: καλός ερωτικός συνδυασμός, καταλαβαίνει και ισορροπεί ο ένας τον άλλο, υπάρχει διάρκεια. Με Αιγόκερω: ταιριάζουν ερωτικά, υπάρχει κατανόηση αλλά πρέπει να συμβιβαστούν. Με Ιχθύ: μια πολύ καλή σχέση που κρατάει και δυνατό σεξ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί :

Με Δίδυμο: πολύ καλό σεξ, υπάρχει σεβασμός, πολύ καλή μακροχρόνια σχέση. Με Καρκίνο: καλό σεξ αλλά πρέπει ο Υδροχόος να καλύψει την ανασφάλεια του Καρκίνου. Με Ζυγό: πολύ καλή σεξουαλικότητα, ικανοποιεί ο ένας τον άλλο, σχέση χωρίς ρουτίνα. Με Τοξότη: πολύ καλό σεξ, κοινά ενδιαφέροντα, σχέση που κρατάει στο χρόνο. Με Υδροχόο: καταλαβαίνει ο ένας απόλυτα τον άλλο, πολύ καλή πορεία και καλό σεξ.

ΙΧΘΥΣ

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί :

Με Καρκίνο: ο ένας προσέχει τον άλλο, ισορροπούν και περνούν τέλεια ερωτικά μαζί. Με Παρθένο: αν ο Παρθένος αντέξει τις ευαισθησίες του, όλα θα πάνε καλά. Με Σκορπιό: υπέροχο ζευγάρι με πολύ καλή σεξουαλική ζωή που αντέχει στο χρόνο.
Με Αιγόκερω: πολύ καλό σεξ, πολύ καλή σχέση με μέλλον.


Πηγή: astrawoman.gr