Μέσα στο πιο χλιδάτο ξενοδοχείο του κόσμου -Κόστισε 1 δισ. ευρώ [εικόνες]

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016 15:57

Μέσα στο πιο χλιδάτο ξενοδοχείο του κόσμου -Κόστισε 1 δισ. ευρώ [εικόνες]

Αν νομίζετε πως έχετε δει υπερπολυτελή ξενοδοχεία, πλανάσθε πλάνην οικτράν, μιας και το πιο χλιδάτο του κόσμου βρίσκεται στο Μακάο της Κίνας, με την κατασκευή του να κοστίζει περίπου 1 δισ. ευρώ.

 

Το «The 13», όπως είναι και το όνομά του, έχει 200 σουίτες, που ξεπερνούν τα 2.000 τ.μ., 24ώρη υπηρεσία μπάτλερ και ένα στόλο Rolls-Royce Phantom να περιμένει τους επισκέπτες για να τους οδηγήσει στα καζίνο και τα εστιατόρια της πόλης.

Στο ξενοδοχείο, τα δωμάτια Villa du Comte είναι τα μικρότερα σε μέγεθος 185 τ.μ., ενώ το μεγαλύτερο είναι η Villa de Stephen, 2.787 τ.μ., η οποία πήρε το όνομά της από τον ιδιοκτήτη Στέφεν Χανγκ. Αν και οι τιμές δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα, φήμες λένε πως η Villa de Stephen θα αγγίζει τα 63.000 την βραδιά.

Κάθε δωμάτιο Villa du Comte διαθέτει ρωμαϊκό λουτρό από μάρμαρο με τους επισκέπτες να κάνουν μπάνιο κάτω από μανουάλια.

Ο χώρος φιλοξενεί μέχρι 8 άτομα κάτω από μια θολωτή οροφή μπαρόκ, που υποστηρίζεται από νεοκλασικούς κίονες και στολίζεται από έναν κρυστάλλινο πολυέλαιο.

Το υπνοδωμάτιο διαθέτει king size κρεβάτι με βελούδινο ουρανό και μπαρόκ κεφαλάρι.

Στο «The 13» οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αγοράσουν προϊόντα υψηλής ραπτικής κατά παραγγελία αλλά και σειρές limited edition. 

«Πρόκειται για μια εργασία αγάπης. Η ομάδα έβαλε κάθε ιδέα δημιουργικότητας και πάθος σε αυτό το έργο, ώστε κάθε λεπτομέρεια να είναι τέλεια», δηλώνει ο Στέφεν Χανγκ.

«Η εταιρεία μας έχει όραμα ένα παγκόσμιο τρόπο ζωής μέσα στην πολυτέλεια, η οποία βασίζεται στις ισχυρές παραδόσεις και αγκαλιάζει τα μοντέρνα στοιχεία», προσθέτει.