Ντριφταρίσματα στο Σαν Φρανσίσκο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 20:36

Ντριφταρίσματα στο Σαν Φρανσίσκο

Ο Ken Block δίνει τη δική του παράσταση στους δρόμους της πόληςΤα θεαματικά βίντεο στο ίντερνετ με την κωδική ονομασία «Gymkhana» ήταν αυτά που έκαναν γνωστό στο ευρύ κοινό τον Ken Block. Από την πρώτη έκδοση με το Subaru Impreza, μέχρι και σήμερα με το Ford Fiesta έχουν μεσολαβήσει τέσσερις εκδοχές, και σήμερα έρχεται η πέμπτη και κατά πολλούς η καλύτερη. Σε αυτήν, εκτός από την έκτακτη εμφάνιση του Travis Pastrana με μοτοσικλέτα, βλέπουμε τον αμερικανό οδηγό να ντριφτάρει και να πραγματοποιεί εντυπωσιακά περάσματα στους δρόμους, στο κέντρο και στο λιμάνι του Σαν Φρανσίσκο.

Μάλιστα, η παρουσία του Pastrana σηματοδοτεί και την επιστροφή του σε μοτοσυκλέτα από τους αγώνες του X-Games του 2011, οπότε και είχε τραυματιστεί.

Ο ίδιος ο Block, μετά την ολοκλήρωση του βίντεο, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το San Francisco ήταν φανταστικό για να κάνουμε τις ασκήσεις Gymkhana. Είναι ένα μοναδικό μέρος για τέτοιου είδους οδήγηση, και μου επέτρεψε να κάνω πράγματα που δεν διανοήθηκα ποτέ ότι είναι δυνατό να γίνουν σε ένα από τα βίντεο μου».

«Έμεινα άναυδος για το πώς εξελίχθηκε αυτό το εγχείρημα. Απλά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κατοίκους και όσους βοήθησαν στο να γίνει πραγματικότητα!».

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να απολαύσετε τις ικανότητες και τα εντυπωσιακά περάσματα του Ken Block, τον οποίο μάλιστα θα δούμε και στον επόμενο γύρο του WRC, το Ράλλυ Φινλανδίας, οπότε και θα βρεθεί και πάλι στο τιμόνι του Ford Fiesta WRC της Monster.

https://www.youtube.com/watch?v=LuDN2bCIyus

4 ΤΡΟΧΟΙ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250