Ένας Κεφαλονίτης, νικητής, στον Τροχό της Τύχης στο Star

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2016 14:02

Ένας Κεφαλονίτης, νικητής, στον Τροχό της Τύχης στο Star

Ένας συγχωριανός μας, ο Δήμος Βουτσινάς, διαγωνίσθηκε σήμερα στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι του Star Channel "Ο Τροχός της Τύχης" με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και τη Τζούλια Νόβα.

 

Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε πριν λίγο, ο Δήμος ήταν πραγματικά εντυπωσιακός καθώς επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία στους τρεις πρώτους γύρους κερδίζοντας 1.145€ και ένα ρολόι.

Στον τέταρτο γύρο απειλήθηκε από έναν εκ των συμπαικτών του, χωρίς ωστόσο να απωλέσει την πρωτιά που του έδωσε τη δυνατότητα να διαγωνισθεί στον τελικό γύρο. Εκεί ο Δήμος στάθηκε αρκετά τυχερός, καθώς στην κατηγορία "Είπαν" όπου και κλήθηκε να μαντέψει τη φράση του Ηράκλειτου "Τα πάντα ρει" εμφανίσθηκαν αρκετά από τα γράμματα, κάνοντας το έργο του ακόμη πιο εύκολο. Τυχερός ομως στάθηκε και στη διαδικασία του τροχού, καθώς η καρτέλα με το νούμερο 21 που του έτυχε περιείχε άλλες 3.000€.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος λαμβάνει μέρος σε τηλεπαιχνίδι έχοντας κερδίσει μάλιστα στις περισσότερες εξ αυτών, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται πράγματι για έναν πολύ δυνατό παίκτη.

Δήμο, σου ευχόμαστε να είσαι πάντα τυχερός! 

https://www.youtube.com/watch?v=hXEuJ_FHIl4

poulatakefalonias.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ