Οι 7 πιο κλισέ φωτογραφίες του ελληνικού τουρισμού!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 20:23

Οι 7 πιο κλισέ φωτογραφίες του ελληνικού τουρισμού!

Είναι κλασικές. Ευδοκιμούν παντού σαν τις νεραντζιές. Τις έχεις πετύχει κορνιζαρισμένες στο τουριστικό γραφείο στην Πάρο που σου νοίκιασε φιατ-πουντο-δεκαετίας σε τιμή αουντι-ταφ-ταφ. Τις απόλαυσες στο ρουμτουλετ που έκλεισες πέρσι στη Μήλο.

 

Σου κράτησαν παρέα για πάνω από 6 μήνες στο 3ο Γραφείο διαβιβάσεων Πεζικού στο Κορακοχώρι Ευρυτανίας όπου ομόρφαιναν-το-χώρο-με-τοπία-τις-πατρίδας-σου. Έχουν αποτυπωθεί στο ίδιο σου το DNA, κάπου εκεί κοντά μαζί με τον φραπέ, το σουβλάκι και το μουσακά. Πάμε να τις εξετάσουμε μια – μια:

Ο μπλε τρούλος της Σαντορίνης. Το μπλε του είναι πιο αναγνωρίσιμο και από τη navy blue απόχρωση.

Μετέωρα. Η κλασική αφίσα culture – chic ταξιδιωτικού γραφείου στη Γερμανία που προτείνει την Ελλάδα “για-τα-μνημεία-της-και-όχι-απλά-τις-παραλίες”.

Ναυάγιο, Ζάκυνθος. Ο Τιτανικός ο ίδιος έχει φωτογραφηθεί λιγότερες φορές. Η ουρά στο βουναλάκι αποπάνω από το ναυάγιο για να βγάλεις homemade την επική φωτό ξεπερνά τις ουρές της πρεμιέρας του νέου Lord of the Rings.

Μικρή Βενετία, Μύκονος. Φημολογείται ότι το Palazzo του Δόγη στην κανονική Βενετία έχει στους τοίχους φωτογραφίες από τη Μικρή (την original) Βενετία του νησιού των ανέμων.

Δελφοί. Ισχύουν αυτά που σου έγραψα για τα Μετέωρα. Μένουμε Ελλάδα “για-τα-αρχαία-της-και-όχι-απλά-τις-παραλίες”.

Κλέφτικο, Μήλος. Όνειρο κάθε Βορειοευρωπαίου που βλέπει ήλιο 4 φορές το χρόνο. Εφιάλτης κάθε Έλληνα φαντάρου που του θυμίζει με νόημα ότι περνά το καλοκαίρι στο γραφείο κίνησης του λόχου.

Random χελώνα, κάπου στις ελληνικές θάλασσες. Παίζει και να είναι πιο φωτογραφημένη και από τον Νίμο τον ίδιο.