Σπορ σικ, η νέα τάση: Πώς να φοράτε όλη μέρα αθλητικά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 10:13

Σπορ σικ, η νέα τάση: Πώς να φοράτε όλη μέρα αθλητικά

Μήπως οι celebrities ντύνονται πιο απλά από σένα; Η μόδα για το υπόλοιπο του χειμώνα δεν θέλει ούτε look γραφείου, ούτε sexy φορέματα και ολόσωμες φόρμες, αλλά αθλητικό outfit. H άνεση είναι το πιο σημαντικό για τις διάσημες, οι οποίες έχουν κάνει το αθλητικό κολάν το αγαπημένο τους item.

Το sporty chic look, όπως αποκαλείται,  ξεκίνησε από τις πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών όπως Donna Karan, Tommy Hilfinger, Gucci, Prada, Chanel, Ralph Lauren και έγινε το αγαπημένο στιλ των μοντέλων, των διάσημων και των bloggers.

Οι παρακάτω φωτογραφίες αποδεικνύουν πως εκτός από το αθλητικό κολάν, τα πιο hot trend είναι  τα sneakers (αθλητικά παπούτσια), η μπλούζα «του μπάσκετ» φορεμένη σαν φόρεμα, η καπαρντίνα συνδυασμένη με μαγιό ή με αθλητικό μπουστάκι, το σακίδιο πλάτης να φοριέται ακόμα και στις βραδυνές εξόδους και τα κολεγιακά μπουφάν συνδυασμένα με τα πάντα.

Δες πως οι celebrities φόρεσαν το sporty look και νιώσε πιο άνετη από ποτέ φορώντας τις φόρμες σου.

H Jessica Hart βαρέθηκε το μαύρο λουκ και επένδυσε σε ένα πιο πολύχρωμο αθλητικό ντύσιμο.

Η Candice Swawenpoel φοράει ένα κολάν με prints το οποίο συνδύασε με μία απλή μλούζα. Ιδανικό για τις απογευματινές σας βόλτες.

Ένα κάπρι παντελόνι και μία απλή μπλούζα σε συνδυασμό με μία handback είναι το ντύσιμο που προτίμησε η Lily Aldrige.

Μία απλή φόρμα και ένα φούτερ είναι η επιλογή της Rihanna, την οποία μπορεί να αντιγράψουμε όλες. Το συγκεκριμένο μπουφάν ταιριάζει πολύ με το αθλητικό στιλ. Επίσης ένα απλό κολάν σαν αυτό της Olivia πάντα χρειάζεται.

Και ποιος είπε πως ένα κολάν δεν μπορεί να φορεθεί με μπότες; Η Elsa Hosk έδωσε μία πιο ροκ εκδοχή στο sporty chic look.

Ένα απλό κολάν και ένα αθλητικό μπουστάκι με σχέδια είναι το ιδανικό outfit για το γυμναστήριο.

Η Joan Smalls έχει βρει το κλειδί για να γίνει λίγο πιο formal το αθλητικό ντύσιμο. Τ6ο κλειδί, λοιπόν, είναι στο κολάν.

Η Gigig Hadid φόρεσε το δερμάτινο κολάν με ένα μοβ μουστάκι κάνοντάς το έτσι πιο chic.

Το crop top δεν φοριέται μόνο στις βραδινές μας εμφανίσεις, αλλά και με μία φόρμα ή ένα κολάν. Η Kylie Jenner μας δείχνει τον τρόπο.

Το total gray look , είναι το επικρατέστρερο χρώμα για το sporty look σου!