Ξαναχτύπησε η «κατάρα» του Ράμσεϊ: Πέτυχε γκολ, πέθανε και ο Μπάουι!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016 09:52

Ξαναχτύπησε η «κατάρα» του Ράμσεϊ: Πέτυχε γκολ, πέθανε και ο Μπάουι!

Οι απίστευτες συμπτώσεις με τον άσο της Άρσεναλ - Κάθε φορά που πετυχαίνει γκολ, πεθαίνει και κάποιος διάσημος - Οσάμα Μπιν Λάντεν, Γουίτνεϊ Χιούστον, Πολ Γουόκερ, Μουαμάρ Καντάφι, Στιβ Τζομπς, Ρόμπιν Γουίλιαμς, σερ Ρίτσαρντ Ατένμπορο στη λίστα των «θυμάτων» του

 

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση και στην περίπτωση του Άαρον Ράμσεϊ τα χαμόγελα μάλλον... κόβονται απότομα, καθώς η «κατάρα» που τον συνοδεύει μόνο για γέλια δεν είναι...

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ως γνωστόν, ο μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ με τις εξαιρετικές ποδοσφαιρικές αρετές μπορεί να αποτελεί «κλειδί» στα εκάστοτε αγωνιστικά πλάνα του προπονητή του, Αρσέν Βενγκέρ, όμως κάθε φορά που σκοράρει, μοιάζει να εμπλέκεται σε μια μακάβρια φάρσα!

Και αυτό, καθώς δεν είναι ούτε ένας ούτε δύο, αλλά οκτώ, πλέον, οι διάσημοι που προέρχονται από το χώρο της ειδησεογραφικής επικαιρότητας, της τεχνολογίας, του κινηματογράφου και της μουσικής, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε ημερομηνίες που συμπίπτουν, χρονικά, με ένα ή και περισσότερα τέρματα του άσου των «Gunners».

Έτσι, μετά τους (πάρτε ανάσα) Οσάμα Μπιν Λάντεν, Γουίτνεϊ Χιούστον, Πολ Γουόκερ, Μουαμάρ Καντάφι, Στιβ Τζομπς, Ρόμπιν Γουίλιαμς και σερ Ρίτσαρντ Ατένμπορο, τη μοίρα των διασημοτήτων που φεύγουν από τη ζωή, όποτε σκοράρει ο Ράμσεϊ, ακολούθησε σήμερα, Δευτέρα, και ο Ντέιβιντ Μπάουι, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 69 ετών.

Αναλυτικά, με χρονική σειρά, τα «θύματα» του Ράμσεϊ:

2 Μαΐου 2011: Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν πέφτει νεκρός από πυρά Αμερικανών πεζοναυτών. Μία μέρα νωρίτερα, ο Ουαλός είχε σκοράρει στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

2 Οκτωβρίου 2011: Ο Ράμσεϊ σκοράρει ξανά και δύο 24ωρα μετά πεθαίνει ο ιδρυτής της Apple, Στιβ Τζομπς.

20 Οκτωβρίου 2011: Σκοτώνεται ο Καντάφι, ενώ μία μέρα πριν ο Ράμσεϊ είχε σκοράρει κόντρα στη Μαρσέιγ.

11 Φεβρουαρίου 2012: Σκοράρει κόντρα στη Σάντερλαντ και λίγο αργότερα αρχίζει να κάνει το γύρο του κόσμου η είδηση ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον δεν είναι πια στη ζωή.

30 Νοεμβρίου 2013: O Ράμσεϊ πέτυχε δύο γκολ και λίγες λίγες ώρες μετά σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ηθοποιός Πολ Γουόκερ.

11 Αυγούστου 2014: Ο Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς βρίσκεται νεκρός στο σπίτι του. Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Ράμσεϊ είχε σκοράρει στην πρεμιέρα της Premier League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

24 Αυγούστου 2014: Ο σπουδαίος Βρετανός ηθοποιός και σκηνοθέτης, σερ Ρίτσαρντ Ατένμπορο, αφήνει την τελευταία πνοή του σε ηλικία 90 ετών. Στις 19 Αυγούστου, ο Ράμσεϊ είχε βρει δίχτυα στο παιχνίδι της Άρσεναλ με την Μπεσίκτας για το Champions League.

11 Ιανουαρίου 2016: Ο Ντέιβιντ Μπάουι φεύγει από τη ζωή, έπειτα από 18μηνη μάχη με τον καρκίνο. O 25χρονος μέσος ήταν ένας από τους τρεις σκόρερ της Άρσεναλ στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στη Σάντερλαντ το απόγευμα του Σαββάτου.

Να σημειωθεί επίσης ότι σε ημερομηνίες κοντά σε αυτές που σκόραρε ο Ράμσεϊ έχουν «φύγει» ο Αργεντινός δικτάτορας Χόρχε Βιδέλα (17 Μαΐου του 2013), αλλά και ο πρώην παίκτης της Λάρισας, Αντόνιο ντε Νίγκρις (16 Νοεμβρίου 2009).

Ασφαλώς, απίστευτα πράγματα...