Μέσα στο πιο ακριβό σαλέ στον κόσμο -Πολυτέλεια στα χιόνια [εικόνες]

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 22:43

Μέσα στο πιο ακριβό σαλέ στον κόσμο -Πολυτέλεια στα χιόνια [εικόνες]

Τι μπορεί να πάρει κανείς με 517.700 ευρώ; Σίγουρα πολλά πράγματα. Αν όμως έχει διακαή πόθο να αλωνίσει στις χιονισμένες πλαγιές σαν πλούσιος, θα εξασφαλίσει απλά μία εβδομάδα διακοπών.

 

Τόσο κοστίζει η διαμονή στο πιο ακριβό σαλέ στον κόσμο, για μία εβδομάδα. Βρίσκεται στο Κουρσεβέλ, στις γαλλικές Αλπεις, ένα διάσημο χειμερινό θέρετρο το οποίο επιλέγουν συχνά οι πιο προνομιούχοι του πλανήτη.

Το σαλέ με τις επτά κρεβατοκάμαρες έχει όλες τις πολυτέλειες. Ο ιδιωτικός σοφέρ είναι μία από αυτές τις παροχές. Το προσωπικό περιλαμβάνει τρεις οικονόμους, έναν μασέρ και έναν τεχνικό.


 

Πέρα από το σκι που μπορεί να κάνει βέβαια κανείς στις χιονισμένες πλαγιές, σε αυτό το πολυτελές κατάλυμα υπάρχει μία εκπληκτική πισίνα και ιδιωτικός κινηματογράφος. Και επειδή αυτά δεν είναι αρκετά για τους πλούσιους και διάσημους που συχνά κάνουν διακοπές εκεί, διαθέτει επίσης σάουνα και γυμναστήριο μεταξύ άλλων.

Θεωρείται το πιο ακριβό σαλέ στον κόσμο, τις εβδομάδες της κορύφωσης του τουρισμού εκεί, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει 14 άτομα με κόστος από 125.000 έως 517.700 ευρώ την εβδομάδα.

Φωτογραφίες: Telegraph