Στ. Στιβακτάκης: Ο αγρότης που ξετρέλανε τις γυναίκες, δεν το κουνάει από το χωριό του για καμιά (video)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 10:45

Στ. Στιβακτάκης: Ο αγρότης που ξετρέλανε τις γυναίκες, δεν το κουνάει από το χωριό του για καμιά (video)

Συνέντευξη έδωσε ο πιο sexy - όπως τον αποκάλεσαν - αγρότης, Στάθης Στιβακτάκης στο κανάλι Κρήτη Tv όπου και είπε ότι «δεν το κουνάει» από το χωριό του στο Ηράκλειο, Βορίζια.

Όπως εξήγησε ο νεαρός «δεν θέλω να με κρίνουν για την εμφάνισή μου αλλά για το μυαλό μου» και συνέχισε να μιλά για τα νέα μέτρα τα οποία όπως εξήγησε «θα μας αφανίσουν». Ο δημοσιογράφος ωστόσο επέμεινε και τον ρώτησε εάν θα τον σκεφτόταν ποτέ να ακολουθήσει είτε την καριέρα του μόντελινγκ είτε στον χώρο της τηλεόρασης. Ο κ. Στιβακτάκης ήταν κατηγορηματικός: «Δεν εγκαταλείπω τη δουλειά μου με τίποτε. Δεν φεύγω από το χωριό. Έχω μάθει να είμαι έξω στη φύση. Δεν έχω μάθει να είμαι κλεισμένους σε κλουβιά ή σε πασαρέλες».

Για τον ίδιο όπως εξήγησε το πιο σημαντικό είναι να γυρίσουν οι νέοι στα χωριά αφού αυτά ερημώνουν ενώ με την κρίση «θα πεινάσουν όλοι». Ο Σταθης Στιβακτάκης μιλά με τα καλύτερα λόγια για το δικό του χωριό καθώς είναι το μέρος στο οποίο ηρεμεί. Ο ίδιος είναι μελισσοκόμος στο επάγγελμα και έχει καταφέρει να στήθει μία πρότυπη μελισσοκομική μονάδα.

Οπότε κορίτσια ψυχραιμία...

Δείτε το βίντεο:

huffingtonpost.gr

https://www.youtube.com/watch?v=4jIoaOTNd0E