Να γιατί οι άντρες σκέφτονται συνέχεια το σεξ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 20:10

Να γιατί οι άντρες σκέφτονται συνέχεια το σεξ

Οι επιστήμονες κατάφεραν να βγάλουν άκρη και να... δικαιολογήσουν τους άντρες που έχουν προτεραιότητα το σεξ.

 

Δύο επιπλέον κύτταρα στον ανδρικό εγκέφαλο, είναι υπεύθυνα για το γεγονός ότι τα αρσενικά αυτού του κόσμου έχουν το νου τους διαρκώς στο σεξ. Αυτό υποστηρίζουν οι επιστήμονες του University College του Λονδίνου και του Albert Εinstein College of Medicine, μετά από έρευνα που έκαναν... σε σκουλήκια.

Ναι, οι μελέτες τους ήταν σε μικροσκοπικά σκουλήκια, αλλά υποστηρίζουν ότι ο βιολογικός τους μηχανισμός έχει πολλά κοινά με το άνθρωπο και έτσι μπορούν να βγουν κάποια συμπεράσματα. "Μπορούμε να διαμορφώσουμε μια άποψη που μας βοηθάει να αντιληφθούμε ή να καταλάβουμε την ποικιλία της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, του σεξουαλικού προσανατολισμού και του γενετικού προσδιορισμού" σημειώνει ένας από τους καθηγητές της έρευνας.

Τα κύτταρα αυτά κάνουν τους άντρες να σκέφτονται περισσότερο το σεξ παρά άλλα πράγματα, όπως για παράδειγμα το φαγητό. Σύμφωνα με υπολογισμούς, από το αρσενικό μυαλό περνάει 19 φορές τη μέρα το σεξ. Αντίθετα, οι γυναίκες ονειρεύονται περισσότερο λιχουδιές και για το σεξ περιορίζονται στις 10 φορές τη μέρα.

ladylike.gr