Ζήστε στον ιδιωτικό παράδεισο του Κόπερφιλντ μόνο με... 57.000$ τη βραδιά!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 10:48

Ζήστε στον ιδιωτικό παράδεισο του Κόπερφιλντ μόνο με... 57.000$ τη βραδιά!

Δείτε το ιδιωτικό νησί του εκατομμυριούχου μάγου Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, το οποίο μπορείτε να νοικιάσετε για 57.000 δολάρια τη βραδιά! 

 

Το 2006, ο παγκοσμίου φήμης μάγος Ντέιβιντ Κόπερφιλντ πλήρωσε 50 εκατομμύρια δολάρια για αγοράσει ένα ιδιωτικό νησί που ονομάζεται «Μούσα Κέι» στις Μπαχάμες.

Μετά από πέντε χρόνια και αφού ξόδεψε 40 εκατομμύρια δολάρια ο Κόπερφιλντ ολοκλήρωσε αυτό που ο ίδιος αποκαλεί τον «πιο μαγευτικό προορισμό διακοπών στον κόσμο».

Επίσης, αγόρασε και τα 10 γειτονικά νησιά, δημιουργώντας το Copperfield Bay το οποίο απλώνεται σε 7.000 στρέμματα. Και το νοικιάζει σε εκλεκτούς, αφού η τιμή του είναι αστρονομική...

Οι παροχές

Οι επισκέπτες μένουν στο κεντρικό νησί, το Μούσα Κέι: τα γειτονικά νησιά (ένα εξ αυτών είναι στην ουσία μια λωρίδα άμμου που εμφανίζεται μόλις τέσσερις ώρες την ημέρα) είναι ιδανικά για αθλοπαιδιές και πικ-νικ.

Έξτρα 

Κυνήγι θησαυρού στην παραλία, ένα σινεμά drive-in και δραστηριότητες που παραπέμπουν σε ταινίες του Τζέιμς Μποντ για όσους θέλουν να δώσουν κινηματογραφικό άρωμα στις διακοπές τους.

Οι ειδικοί λένε: Ιδανικό για μεγάλες παρέες γιατί έχει περισσότερα σπίτια και εστιατόρια.

Ποιοι έχουν πάει ήδη

Εκεί έχουν περάσει αξέχαστες διακοπές διάσημοι και πάμπλουτοι όπως η Οπρα Γουίνφρεϊ, ο Μπιλ Γκέιτς και ο Τζόνι Ντεπ ενώ η Πενέλοπε Κρουζ με τον Χαβιέ Μπαρδέμ έκαναν εκεί τον γάμο τους!

Η τιμή

Και αν θέλετε κι εσείς να κάνετε το ίδιο, αρκεί να έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε 57.000 δολάρια τη βραδιά...

Δείτε τις φωτογραφίες αυτού του επίγειου παραδείσου, που περιλαμβάνει πληθώρα ανέσεων όπως υπαίθριο θέατρο, ιδιωτικό ταχύπλοο, ανάκλιντρα δίπλα στην παραλία και όχι μία ούτε δύο αλλά 40 ιδιωτικές παραλίες!

thetoc.gr

 




00 inkefalonia general ad 300X250