Τι να κάνεις τα χέρια σου όταν τον φιλάς

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015 20:02

Τι να κάνεις τα χέρια σου όταν τον φιλάς

Μη γελάς και μάθε να χρησιμοποιείς σωστά τα άκρα σου, ακόμα και στο φιλί.

 

Ναι το φιλί μαζί του είναι υπέροχο. Αλλά, υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα. Δε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις με τα χέρια σου. Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Αν έχεις πιάσει τον εαυτό σου να παγώνει τα χέρια την ώρα του φιλιού, αν έχεις συνειδητοποιήσει πως "σου περισσεύουν" και δε ξέρεις πως να τα χειριστείς, πάρε ιδέες. Δεν σου λέμε τίποτα φοβερό, αλλά ίσως δεν τα είχες σκεφτεί τα παρακάτω.

1. Κράτησε τα χέρια του

Αρκετά ρομαντική επιλογή. Θα τον νιώσεις ακόμα πιο κοντά σου και θα του δείξεις λίγο παραπάνω πόσο τον θες.

2. Ακούμπησε το στήθος του

Το στήθος του, είναι μια πολύ καλή ερωτογενής ζώνη. Δοκίμασε να τον ακουμπήσεις απαλά και να μετακινήσεις αργά το χέρι σου στην περιοχή. Θα ξαφνιαστεί ευχάριστα.

3. Παίξε με τα μαλλιά του

Βάλε λίγο περισσότερο πάθος στο φιλί, παίζοντας με τα μαλλιά του. Θα τον χαλαρώσει και θα του ανοίξει την όρεξη.

 

4. Ακούμπησε το πρόσωπο του

Υπάρχει η επιλογή να μην απομακρυνθείς από το πρόσωπο. Ακούμπησε τον στα μάγουλα. Μπορείς και να παίζεις εναλλάξ. Αντίχειρας, χείλια.

5. Κατεύθυνε τα... δικά του χέρια!

Ναι, μερικές φορές ούτε εκείνος ξέρει πως να χειριστεί τα χέρια του. Καθοδήγησε τον για να σε ακουμπήσει στο σημείο που προτιμάς.

6. Άγγιξε αυτιά

Έχει αποδειχτεί ότι τα αυτιά των αντρών είναι η πιο ερωτογενής ζώνη στο σώμα τους οπότε άσε τα δάχτυλα σου ελεύθερα σε εκείνο το σημείο.

7. Αγκάλιασε τον

Είναι γνωστό ότι η αγκαλιά κάνει καλό στην υγεία. Αν τη δοκιμάσεις και στο φιλί, θα διαπιστώσεις τις ευεργετικές της ιδιότητες...

8. Βγάλ' του τα ρούχα

Όχι όχι, δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή να γδύνεστε για το... επόμενο βήμα, μέσα σε 5 δευτερόλεπτα. Η σταδιακή αφαίρεση των ρούχων, ενώ φιλιέστε, θα δεις ότι είναι πολύ απολαυστική.

9. Άγγιξε τον χαμηλά

Εντάξει, εδώ το παιχνίδι χοντραίνει το ξέρεις. Αν είσαι έτοιμη για σεξ, όσο τον φιλάς, άσε τα χέρια σου να φτάσουν στο εσώρουχο του.

ladylike.gr