Οι 8 συνήθεις λόγοι που καυγαδίζουν τα ζευγάρια! (Λίστα)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 21:49

Οι 8 συνήθεις λόγοι που καυγαδίζουν τα ζευγάρια! (Λίστα)

Οι καυγάδες στα ζευγάρια είναι κάτι που είναι λίγο-πολύ φυσιολογικό να ανακύπτουν που και που. Η καθημερινότητα ως γνωστόν επιφέρει μια κάποια αναπότρεπτη φθορά άλλωστε. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι λόγοι που μπορούν να χαρακτηριστούν ξεκάθαρα ως συνήθεις σχετικά με την πηγή των καυγάδων ενός ζευγαριού.

 

Δες τους στην λίστα που ακολουθεί.

1. Επειδή ο ένας από τους δύο δεν απάντησε σε κάποιο μήνυμα του άλλου άμεσα.
Γενικώς τα περισσότερα ζευγάρια επιθυμούν μια αρκετά συχνή επαφή εντός της ημέρας, ακόμη κι αν αυτή είναι τηλεφωνική ή γραπτή. Επομένως συχνά ο ένας από τους δύο συντρόφους έχει την ανάγκη να επικοινωνεί με τον άλλο πολλές φορές κατά τη διάρκεια της μέρας. Γι’αυτό στην περίπτωση που ο άλλος δεν απαντήσει σε κάποια κλήση ή μήνυμα σε άμεσο χρονικό διάστημα, αυτό μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει πηγή καυγά από τον άλλο σύντροφο που θα εκλάβει τη μη επικοινωνία είτε ως «ύποπτη», είτε ως ένδειξη αδιαφορίας.

2. Για θέματα ζήλιας.
Πολλές φορές ο ένας από τους 2 συντρόφους μπορεί να είναι αρκετά καχύποπτος και ζηλιάρης και να δημιουργεί καυγάδες ορμώμενος από αυτό του το συναίσθημα.

3. Για ερωτικά θέματα.
Όταν ο ένας από τους δύο συντρόφους δεν είναι τόσο δεκτικός και πρόθυμους να κάνει «πειραματισμούς», ή να δοκιμάσει νέα πράγματα, ενώ για τον άλλο αποτελεί ζήτημα μεγάλης σπουδαιότητας και σημασίας.

4. Για την έλλειψη προσωπικού χώρου και χρόνου.
Όταν ο ένας από τους δύο συντρόφους θέλει να κάνει τα πάντα μαζί με τον άλλο και δεν του αφήνει τον προσωπικό χώρο και χρόνο που ο άλλος έχει ανάγκη για τον εαυτό του, με αποτέλεσμα να νιώθει στο τέλος «πνιγμένος».

5. Για την έλλειψη όρεξης και ενδιαφέροντος του ενός από τους δύο να γνωρίσει τους γονείς, ή τις παρέες του άλλου.
Στην περίπτωση πάντα που αυτό είναι θέμα ζωτικής σημασίας για τον ένα εκ των δύο, καθώς μπορεί να αποτελεί συναισθηματική του ανάγκη, ενώ για τον άλλο να αποτελεί φοβία.

6. Για τις «αγγαροδουλειές».
Όταν ο ένας επωμίζεται την οποιαδήποτε δουλειά του σπιτιού ενώ ο άλλος είναι απλός παρατηρητής και κριτής του.

7. Για τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός.
Όταν είναι διαφορετικές τότε αποτελούν συχνά θέμα προστριβής.

8. Για την επαφή του καθενός με τις πρώην σχέσεις του.
Όταν δεν είναι εντελώς τυπικές αλλά φιλικές τότε μπορεί συχνά να αποτελέσουν «φλέγον» ζήτημα λόγω ζήλιας.

www.teens.gr