Τι αποκαλύπτει για το χαρακτήρα σας ο τρόπος που φοράτε το σουτιέν

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 19:44

Τι αποκαλύπτει για το χαρακτήρα σας ο τρόπος που φοράτε το σουτιέν

Το να φορά μια γυναίκα το στηθόδεσμό της, είναι μια καθαρά προσωπική υπόθεση, αλλά ο τρόπος με τον οποίο κάποια επιλέγει να το κάνει αποκαλύπτει πολλά για το χαρακτήρα της. Αυτό τουλάχιστον λέει η συγγραφέας του βιβλίου «Snap: Making the Most of First Impressions, Body Language, and Charisma», Patti Wood. Η Wood αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι ο τρόπος με τον οποίο κουμπώνουμε το γυναικείο αυτό εσώρουχο, είναι κάτι σαν ένα «παράθυρο στο εσωτερικό της ψυχής μας!».

 

«Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές προσωπικότητες, που τείνουν να έχουν έναν μοναδικό τρόπο που κάνουν πράγματα, ακόμα και τα πιο μικρά. Ό,τι και να κάνει κανείς-και ο τρόπος που το κάνεο, αποκαλύπτει κάτι για εμάς ακόμα και ο τρόπος που φοράμε τα εσώρουχα, είναι μέρος όλου αυτού», γράφει.

Ιδού:

Αν  κουμπώνεις το σουτιέν από πίσω: «Αυτό σημαίνει ότι σου αρέσει η παράδοση και έχεις την τάση να ακολουθείς ό,τι έχεις διδαχτεί».

Αν κουμπώνεις το σουτιέν από μπροστά και μετά το γυρίζεις από μπροστά: «Είσαι μια γυναίκα που της αρέσει να αισθάνεται ότι την εκτιμούν».

Αν χρησιμοποιείς στηθόδεσμο που κουμπώνει από μπροστά: «Είσαι ηγέτης, δεν σου αρέσει να χάνεις καμία ευκαιρία στη ζωή».

Αν κουμπώνετε το σουτιέν σας και το περνάτε από το κεφάλι σας: «Σας ενδιαφέρει να κάνετε τα πράγματα σωστά».

bra2

newsbeast.gr




00 inkefalonia general ad 300X250