Έτσι θα αντιμετωπίσεις κυτταρίτιδα και χαλάρωση!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015 08:34

Έτσι θα αντιμετωπίσεις κυτταρίτιδα και χαλάρωση!

Ακουστικά κύματα και νήματα P.D.O.: Οι πιο δημοφιλείς μέθοδοι που αντιμετωπίζουν γρήγορα κυτταρίτιδα και επιδερμική χαλάρωση.

 

Τα shock waves

Είναι ακουστικά-ωστικά κύματα (AWT) που προσφέρουν άμεσα ορατά και με διάρκεια αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας.

Ποια είναι η δράση τους

Τα ακουστικά κύματα εφαρμόζονται στην ιατρική από το 1980 για τη διάλυση της πέτρας στα νεφρά και από το 1990 σε θεραπείες διαταραχών των μυών και των τενόντων. Η εφαρμογή τους στην κυτταρίτιδα είναι πρόσφατη αλλά πολύ αποτελεσματική, αφού βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία και ελαχιστοποιούν τα οιδήματα. Ακόμη, ενεργοποιούν τον κυτταρικό μεταβολισμό, κατακερματίζοντας ταυτόχρονα το λίπος και ενισχύοντας τη διαπερατότητα των κυτταρικών μεμβρανών.

Επίσης, ενεργοποιούν τα βλαστοκύτταρα και απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες. Αυτές οι βιολογικές διεργασίες βελτιώνουν την ελαστικότητα του συνδετικού ιστού μειώνοντας την κυτταρίτιδα, βοηθούν το δέρμα να ανακτήσει τη σφριγηλότητα, ενώ προκαλούν μείωση αποθεμάτων λίπους και πόντων περιφέρειας στις προσβεβλημένες περιοχές.

  • Εφαρμόζονται ανώδυνα σε μηρούς, γλουτούς, γόνατα αλλά και σε κοιλιά, μπράτσα, πρόσωπο.
  • Είναι κατάλληλα για κάθε ηλικία, για κάθε εποχή του χρόνου και για κάθε
    φωτότυπο δέρματος.
  • Απαιτούνται, ανάλογα με το βαθμό του προβλήματος, 6-12 συνεδρίες διάρκειας 30-60 λεπτών, μία με δύο φορές την εβδομάδα.
  • Για ενίσχυση του αποτελέσματος, συστήνεται παράλληλα σωματική άσκηση, δίαιτα χαμηλή σε λιπαρά και λήψη 2 λίτρων νερού ημερησίως.
Τα νήματα P.D.O.

Πρόκειται για καινοτόμο μέθοδο τοποθέτησης υποδερμικών ραμμάτων από πολυδιοξανόνη, που χρησιμοποιούνται 30 χρόνια στην αγγειοχειρουργική.

Πώς χρησιμοποιούνται

Η διαδικασία τοποθέτησής τους στην περιοχή που εμφανίζει επιδερμική χαλάρωση είναι ανώδυνη, γρήγορη και σπάνια απαιτείται χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας. Τοποθετώντας λεπτά μονόκλωνα νήματα υποδόρια, με τη βοήθεια μιας βελόνας-οδηγού, δημιουργούμε ένα πλέγμα και έτσι καταφέρνουμε να ανορθώσουμε τους ιστούς του δέρματος όπου υπάρχει χαλάρωση.

  • Εφαρμόζονται σε πόδια, έσω-έξω μηρούς, γόνατα, γλουτούς, αλλά και σε κοιλιά, μπράτσα, στήθος, ντεκολτέ, πρόσωπο και λαιμό.
  • Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και βελτιώνονται μέσα σε 3 μήνες, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαρκεί από 12-18 μήνες έως και 2 χρόνια.
  • Τα ακουστικά κύματα μπορούν να συνδυαστούν με τα νήματα P.D.O.

shape.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250