Τι μισεί το κάθε ζώδιο;

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 23:12

Τι μισεί το κάθε ζώδιο;

Θέλετε να μάθετε τι είναι αυτό που θα κάνει το κάθε ζώδιο να φύγει τρέχοντας; Τότε, έχετε έρθει στο σωστό σημείο. Και, προφανώς, οι πληροφορίες αυτές μπορεί να αποβούν εξαιρετικά χρήσιμες όταν προκύψει ένα νέο φλερτ.

 

Όπως πάντα, όμως, η συντακτική ομάδα του in2life Σεξ & Σχέσεις δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για το πώς ακριβώς θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις σημαντικές αστρολογικές γνώσεις. Πάμε να δούμε τι είναι αυτό που μισεί το κάθε ζώδιο.

Κριός
Ο Κριός είναι δραστήριος, δεν μπορεί να μείνει στην ίδια θέση για πολλή ώρα. Συνεπώς, όταν κάνεις έναν Κριό να περιμένει, είτε στήνοντάς τον, είτε αν δεν του απαντάς στο τηλέφωνο, μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου persona non grata. Ένα άλλο πράγμα που ενοχλεί τον Κριό είναι να βλέπει ανθρώπους εθισμένους στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς πιστεύουν πως την ζωή πρέπει να την απολαμβάνεις, όχι να την τουιτάρεις.

Ταύρος
Ο Ταύρος δεν αντέχει τα άτομα που καυχιούνται όλη την ώρα. Χρειάζεται σοβαρές και μετρημένες κουβέντες, και αν τολμήσεις να κοροϊδέψεις την – ενίοτε – πεζή προσωπικότητά τους, ή αν δεν τους δίνεις τον χρόνο που τους αναλογεί σε μια συζήτηση, μπορείς να τους διαγράψεις από την ζωή σου. Ή, μάλλον, θα σε διαγράψουν αυτοί.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι απεχθάνονται τους ανθρώπους χωρίς αίσθηση του χιούμορ και όσους ανησυχούν για τα πάντα. Προσπαθούν να αποφεύγουν όσους έχουν την τάση να τραβάνε όλη την προσοχή πάνω τους και να παραπονιούνται – κυρίως επειδή αυτά τα δύο είναι το στοιχείο τους, και το κάνουν καλύτερα από τον καθένα.

Καρκίνος
Ως το πιο emo ευαίσθητο ζώδιο από όλα, ο Καρκίνος δεν αντέχει τους ανθρώπους που θα του φερθούν σκληρά και θα τον κριτικάρουν με άσχημο τρόπο. Οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει με έναν Καρκίνο πρέπει να λυθεί ψύχραιμα και με όμορφα λόγια. Το παραμικρό δείγμα βιαιότητας τους έχει κάνει να μαζέψουν τα πράγματά τους.

Λέων
Οι εγωκεντρικοί Λέοντες μπορεί να αντιπαθήσουν οποιονδήποτε τους κάνει να αισθάνονται μειονεκτικά, καθώς πιστεύουν ότι η ανωτερότητά τους αναγνωρίζεται ομόφωνα από όλο τους τον κύκλο. Επίσης, μην τολμήσεις να αγνοήσεις έναν Λέοντα όταν σου μιλάει· δεν πρόκειται να σου δώσει δεύτερη ευκαιρία.
 
Παρθένος
Αν δεν ξέρεις να οργανώνεις σωστά το σπίτι σου, τον χρόνο σου και την ζωή σου γενικότερα, ο Παρθένος δεν θέλει να σχετίζεται μαζί σου. Το πιο προσβλητικό πράγμα που μπορείς να τους κάνεις είναι να τους στήσεις σε ραντεβού. Αν, πάλι, είσαι από εκείνους που υπεραναλύουν τα πάντα, μόλις κάρφωσες την τελευταία πρόκα στο φέρετρο της σχέσης σας.

Ζυγός
Οι Ζυγοί είναι απλοί μέσα στην (faux) φιλοσοφημένη τους ύπαρξη. Ο κανόνας που θέλουν να υπακούν όλοι τους οι γνωστοί είναι ένας: μην με περιορίζεις. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε έναν Ζυγό είναι να τον κλείσεις μέσα – κυριολεκτικά και μεταφορικά. Μην περιμένεις να μαθαίνεις τακτικά νέα του μετά.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί ενοχλούνται από πολλά, μικρά πράγματα. Με έμφαση στο πολλά. Για παράδειγμα, αν ένας Σκορπιός σου δανείσει ένα βιβλίο του και αργήσεις να το επιστρέψεις, θα έχεις πρόβλημα. Αν ζητήσεις από έναν Σκορπιό να σου δώσει την γνώμη του, μην μπεις στον κόπο να αντιμιλήσεις. Ούτως ή άλλως, η γνώμη τους συνήθως είναι σωστή – ασχέτως του πόσο επιθετικά την έχουν εκφράσει.

Τοξότης
Ο Τοξότης απολαμβάνει την πολυτέλεια, με κάθε δυνατό τρόπο. Ακόμα και τα πιο απλά πράγματα μπορούν να γίνουν ευκαιρία για διασκέδαση και περιπέτεια μ’ αυτό το ζώδιο, άρα αν φοβάσαι να πάρεις ρίσκα, ή προσπαθήσεις να τους ελέγξεις, θα γευτείς την οργή τους. Ή, μάλλον, όχι τόσο την οργή τους, όσο την απόλυτη αδιαφορία τους, καθώς οι Τοξότες δεν κάνουν παρέα με βαρετούς ανθρώπους.

Αιγόκερως
Μην είσαι σπάταλος αν θες να πλησιάσεις έναν Αιγόκερω. Θα του δώσεις αμέσως την εντύπωση πως δεν μπορείς να πάρεις τίποτα στα σοβαρά. Επίσης, μην τους ζητάς δανεικά και ποτέ – μα ποτέ – μην τους θεωρήσεις δεδομένους. Μπορεί να είναι από τα πιο προσγειωμένα και πιστά ζώδια, μα αυτό δεν σημαίνει πως θα σε ανέχονται για πάντα.

Υδροχόος
Μακράν το πιο αψυχολόγητο ζώδιο, ο Υδροχόος θα αντιπαθήσει οποιονδήποτε προσπαθήσει να τον… ψυχολογήσει. Χρειάζονται τον χώρο τους, και αυτό είναι κάτι που περιμένουν να σεβαστούν όλοι τους οι φίλοι. Τέλος, μην σκαλίζεις το παρελθόν τους, επειδή α) τους φέρνεις σε δύσκολη θέση, και β) δεν θες να ξέρεις τι έκαναν στο παρελθόν τους.

Ιχθείς
Τα εσωστρεφή ψάρια θα τυλιχτούν γύρω από τον εαυτό τους μέχρι να εξαφανιστούν αν τους φερθείς επιθετικά, ή αν δείξεις πως δεν στηρίζεις τα (πολλά) όνειρά τους. Όταν ξεκινάς μια κουβέντα μαζί τους, φρόντισε να την τελειώνεις – τίποτα δεν τους θλίβει περισσότερο από ένα άτομο που τους σπατάλησε χρόνο, ενέργεια και συναισθήματα.Φόρτωση…

Φόρτωση…