Μπείτε στο σπίτι του μπασκετμπολίστα Michael Jordan!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 15:03

Μπείτε στο σπίτι του μπασκετμπολίστα Michael Jordan!

Το σπίτι του μεγαλύτερου μπασκετμπολίστα που έχει περάσει ποτέ από τα παρκέ σκοράρει και στη διακόσμηση και μάλιστα... τρίποντο. Δείτε το!

Όλο το ακίνητο πειριβάλεται από πράσινο.

Από την κεντρική είσοδο μπορεί να αναγνωρίσει κανείς σε ποιον ανήκει το συγκεκριμένο ακίνητο. Ο αριθμός 23 που τον συνόδευε στα δοξασμένα χρόνια της καριέρας του κοσμεί την μεταλλική πόρτα του σπιτιού.

Το νούμερο που τον συνόδευσε στη μεγάλη καριέρα του.

Προχωρώντας βλέπει κανείς την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική στο σπίτι αλλά και στον ξενώνα. Τα γήπεδα του τένις και του γκολφ καταλαμβάνουν τον περισσότερο εξωτερικό χώρο.

Το γήπεδο τένις και η λίμνη.

Η δεύτερη μεγάλη αγάπη του το γκολφ.

Στον κήπο υπάρχει και μια στρογγυλή πισίνα με ένα στρογγυλό νησί καλυμμένο με γρασίδι, και μια τεχνητή λίμνη με ό,τι είδος ψαριού μπορείτε να φανταστείτε.

Η πισίνα με τον ιδιαίτερο βατήρα.

Άποψη όλης της οικίας.

Η πόρτα του σπιτιού αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η αυθεντική από την έπαυλη του Playboy στο Σικάγο.

Η πόρτα του Playboy.

Το τραπέζι της κεντρικής τραπεζαρίας είναι επίσης πολύ ιδιαίτερο καθώς απεικονίζει τους δρόμους της Βαγδάτης.

Το τραπέζι με χαρτογράφηση της Βαγδάτης.

Πάνω από τον χώρο της κουζίνας υπάρχει ένας γυάλινος θόλος από τον οποίο μπαίνει το φως του ήλιου.

Ο θόλος στην είσοδο της οικίας.

Η ίδια κουζίνα είναι διακοσμημένη σε γήινους τόνους με ξύλινα στοιχεία και ανοιχτή έχοντας πρόσβαση σε ένα από τα σαλόνια και τις τραπεζαρίες.

Η κουζίνα σε συνδυασμό άσπρου μαύρου.

9 Υπνοδωμάτια και 19(!) μπάνια υπάρχουν μέσα στο γιγάντιο σπίτι (εμβαδού 5.200 τ.μ παρακαλώ!). Λογικό το βρίσκουμε. Φαντάζεστε να σας έρθει να πάτε στην τουαλέτα και να πρέπει να ψάξετε κάνα δυο στρέματα για να βρείτε ένα WC; Ε, όχι, είχε το δίκιο του ο Μιχαλάκης, καλά έκανε και έβαλε 19, όλο και σε κάποιον θα χρειαστούν.

Το σαλόνι σε γήινες αποχρώσεις.

Ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού.

Στο κέντρο του σπιτιού δεν θα μπορούσε να βρίσκεται τίποτα άλλο εκτός από ένα γήπεδο μπάσκετ με προδιαγραφές NBA φυσικά.

Το γήπεδο μπάσκετ.

Το κελάρι με χιλιάδες μπουκάλια κρασιά.

Ένα κελάρι με χιλιάδες κρασιά είναι δίπλα από το δωμάτιο πούρων. Ναι, καλά διαβάσετε ο κος Jordan ήθελε ξεχωριστό δωμάτιο όπου θα μπορούσε να απολαμβάνει το πούρο του με τους αγαπημένους του φίλους. Επίσης, ήθελε σε όλα τα δωμάτια και φαντάζομαι το έχετε παρατηρήσει, να υπάρχουν τηλεοράσεις. Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο αφού σε ένα από τα καθιστικά η τηλεόραση ξεπερνά τις 100 ίντσες. Σαν να έχεις μια αίθουσα Europa σπίτι σου δηλαδή.

Το δωμάτιο που απολαμβάνει τα πούρα του ο διάσημος μπασκετμπολίστας.

Εδώ κάθονται και χαλαρώνουν μετά το μπάσκετ.

Αυτό που μας αρέσει πιο πολύ από όλα, γιατί είμαστε και λάτρεις της άσκησης είναι το άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριό του που δεν έχει τίποτα μα τίποτα να ζηλέψει από οποιοδήποτε κορυφαίο επαγγελματικό γυμναστήριο. Αυτό που μάθαμε και εντυπωσιαστήκαμε και πολύ μας άρεσε είναι ότι όταν ο Jordan έπαιζε ακόμα μπάσκετ στους Chicago Bulls κάθε πρωί προπονούνταν με τους συμπαίκτες του στο σπίτι του. Αυτό θα πει ομαδικό πνεύμα.

Το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Αν λοιπόν είστε φαν και του Jordan και του συγκεκριμένου ακινήτου ετοιμαστείτε να βάλετε βαθιά το χέρι στη τσέπη καθώς η τιμή ξεκινά από τα 29 εκατομμύρια δολάρια και ποιος ξέρει πόσο θα φτάσει.

Πηγή: spirossoulis.com