Άγγιξέ τον σε αυτά τα 6 σημεία. Θα σου παραδοθεί εντελώς!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015 23:04

Άγγιξέ τον σε αυτά τα 6 σημεία. Θα σου παραδοθεί εντελώς!

Αν τον ρωτήσεις που θέλει να τον αγγίξεις, το πολύ να σκεφτεί ένα –άντε δύο- σημεία (ναι, ξέρεις ποια είναι αυτά) που θέλει να αγγίξεις. Εκείνος μπορεί να μην το ξέρει ακόμα, όμως, υπάρχουν τουλάχιστον ακόμα 6 σημεία στα οποία ένα άγγιγμά σου θα τον κάνει να ανατριχιάσει από απόλαυση. Ποια είναι αυτά;

 

1.Μαλλιά: Έχεις δει πως κάνουν τα σκυλάκια κάθε φορά που τα χαϊδεύεις στο κεφάλι; Ανατριχιάζουν, κλείνουν τα ματάκια και χαλαρώνουν. Το ίδιο θα πάθει και ο σύντροφός σου μετά το μασάζ που θα του κάνεις στο κεφάλι.

2.Λαιμός/αυχένας: Αρέσει στις γυναίκες οπότε, γιατί όχι, και στους άντρες; Αγγίξτε τον απαλά στον λαιμό ή χρησιμοποιήστε τη γλώσσα σας για να τον προετοιμάσετε!

3.Αυτιά: Μια πολύ ευαίσθητη περιοχή που με τη βοήθεια της γλώσσας σου θα ενεργοποιήσει όλες του τις αισθήσεις. Το ιδανικό προκαταρκτικό που θα κορυφώνει σταδιακά… το πάθος του!

4.Περίνεο: Το σημείο ανάμεσα στην ηβική σύμφυση και στον κόκκυγα (μερικά εκατοστά μετά τους όρχεις) μπορεί να του προσφέρει μεγάλη απόλαυση με ένα απλό άγγιγμα. Απλά πίεσε ελαφρά με τα δάχτυλά σου ή την γλώσσα σου την περιοχή.

5.Ρώγες: Δεν αρέσει σε όλους τους άντρες, όμως αρκετοί λατρεύουν να τους αγγίζεις σε αυτό το σημείο. Εάν καταλάβεις ότι του αρέσει παίξε μαζί τους ή χρησιμοποίησε τη γλώσσα σου για να ερεθίσεις την περιοχή.

6.Δάχτυλα: Βάλε το δάχτυλό του στο στόμα σου και αμέσως θα του φέρεις στο μυαλό όλες τις φαντασιώσεις του μαζεμένες σε μια εικόνα. Μπορεί να μην τον ερεθίζει τόσο σωματικά όμως σίγουρα θα του ανάψει τη φαντασία!

joytv.gr