Το καλύτερο δώρο για την γιορτή του πατέρα! - Τι απάντησαν 1.000 άνδρες;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012 09:54

Το καλύτερο δώρο για την γιορτή του πατέρα! - Τι απάντησαν 1.000 άνδρες;

Η εταιρεία RYANAIR ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα έρευνας, που έγινε σε δείγμα 1000 μπαμπάδων η οποία έδειξε ότι σχεδόν οκτώ στους δέκα (80%) θα θεωρούσαν ένα διήμερο ταξίδι ως το καλύτερο δώρο για τη Γιορτή του Πατέρα (σ.σ. στις περισσότερες χώρες γιορτάζεται φέτος στις 17 Ιουνίου).Πάντως, το 55% δήλωσε ότι θα ήθελε να αποδράσει για ένα διήμερο με τους φίλους του και μόνο το 23% ότι θα επιθυμούσε ένα ταξίδι με τη σύζυγο!


Οι πατέρες φαίνεται ότι θα προτιμούσαν τα παιδιά τους να τους χαρίσουν ένα ...μπαστούνι του γκολφ (6%) ή ένα μπλουζάκι (14%), από το να τους κάνουν δώρο ένα Σαββατοκύριακο για όλη την οικογένεια (μόλις 2%)!

Σημειώνεται ότι, ενόψει της φετινής Γιορτής του Πατέρα, η Ryanair προσφέρει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να χαρίσουν στους εορτάζοντες δωροκουπόνια (gift vouchers) για αεροπορικά ταξίδια προς 1.500 προορισμούς.

Τα κουπόνια -που όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας, η τιμή τους ξεκινά από 25 ευρώ- θα είναι διαθέσιμα προς αγορά στην ιστοσελίδα της εταιρείας, μέχρι τα μεσάνυχτα της 17ης Ιουνίου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, «τα κουπόνια είναι ιδανικά για μια απόδραση Σαββατοκύριακου, για μετάβαση σε ένα σημαντικό ματς ή για ένα διήμερο ταξίδι για γκολφ. Πάντως, το να προσκαλέσετε μαζί σας τη σύζυγο ή τα παιδιά σας είναι προαιρετικό»

Πηγή: newsit.gr