Οι πιο βαρετές καθημερινές συνήθειες για μία γυναίκα!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Απριλίου 2015 13:26

Οι πιο βαρετές καθημερινές συνήθειες για μία γυναίκα!

Είναι κάποια πράγματα που εμείς οι γυναίκες τα έχουμε εντάξει στο καθημερινό μας πρόγραμμα και τα κάνουμε μηχανικά τις περισσότερες φορές! Πόσες φορές όμως όταν κάνετε αυτά τα πραγματάκια, φαινομενικά πανεύκολα, ευχόσαστε να είσαστε άνδρες και τίποτα από τα πιο κάτω να μη συμπεριλαμβανόταν στην καθημερινότητά σας;


Μερικά βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο τα κάνουν και οι άνδρες αλλά όχι με την ίδια ένταση που το κάνουν οι γυναίκες. Ξεκινάω τη λίστα μου με τα πράγματα που έχω σιχαθεί κι όμως τα κάνω και αν διαφωνείτε κάπου να μου το πείτε:

Νούμερο 1: Πλύσιμο δοντιών.

Θέλω να σηκώσει χέρι όποια από εσάς ξυπνάει το πρωί και μες στην ευτυχία με την τσίμπλα στο μάτι πλένει τα δόντια της. Γιατί βλέπω και ξαναβλέπω διαφημίσεις με κοπέλες που έχουν ένα χαμόγελο μέχρι τ” αυτιά όταν κάνουν αυτή την ενέργεια! Είναι η πιο βαρετή κίνηση που μπορεί να κάνει κάποιος με το που έχει σηκωθεί από το κρεβάτι!

Νούμερο 2: Ντεμακιγιάζ.

Γυρνάς ξημερώματα στο σπίτι έπειτα από clubbing. Σε πονάνε τα πόδια από την πολύωρη ορθοστασία με τα τακούνια και σε έχει βαρέσει κιόλας το ποτό. Το μόνο που θες εκείνη τη στιγμή είναι να κάνεις βουτιά έτσι όπως είσαι στο κρεβατάκι σου. Όμως ΌΧΙ… είσαι γυναίκα και άμα θες να έχεις φρεσκαδούρα δερματάκι πρέπει εκείνη τη στιγμή να βγάλεις κάθε ίχνος μακιγιάζ από το πρόσωπό σου. Μαρτύριο!

Νούμερο 3: Αποτρίχωση.

Εντάξει… μπορεί να μην το κάνεις κάθε μέρα αλλά 1-2 φορές το μήνα σίγουρα. Και πονάει. Και βλαστημάς την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκες γυναίκα!

Νούμερο 4: Κρέμα ημέρας – νύχτας μπλα μπλα μπλα…

Όταν ξυπνάς, μες στην απόλυτη απόγνωση ότι έχεις αργήσει για τη δουλειά ή οπουδήποτε έχεις να πας εσύ πρέπει να βρεις τη ψυχραιμία και το χρόνο να πασαλειφτείς με τις κρέμες σου για να μην κάνεις ρυτίδες αργότερα, γιατί στις γυναίκες ρυτίδες = γηρατειά ενώ στους άνδρες ρυτίδες = γοητεία!

Νούμερο 5: Καφές!

Αυτό είναι ένα extra tip από εμένα γιατί είναι η πιο διαβολική συνήθεια και ανάγκη για το πρωί. Ωραία θα “τανε όπως στις ταινίες να ίσχυε και στην πραγματικότητα ο εξής διάλογος «Α, ξύπνησες; Έχει έτοιμο καφέ στην κουζίνα» ή εναλλακτικά «Σου “χω φτιάξει καφέ».

Αυτά… θα μπορούσα βέβαια να απαριθμήσω κι άλλα, μη μας πείτε γκρινιάρες όμως φοβάμαι!


neolaia.gr



00 inkefalonia general ad 300X250