Το μεγαλύτερο τζακούζι του κόσμου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015 19:37

Το μεγαλύτερο τζακούζι του κόσμου

Η πιο μεγάλη μπανιέρα για υδρομασάζ στον κόσμο είναι τόσο… μακριά που μπορεί κανείς μέχρι και να κολυμπήσει μέσα σε αυτή. Η μπανιέρα… πολυτελείας φτάνει σε μήκος τα 12 μέτρα και μπορεί να χωρέσει μέχρι και οκτώ άτομα, ενώ αποτελείται από δύο ξεχωριστά τμήματα.


Στο πρώτο τμήμα μπορεί κανείς να κολυμπήσει ενάντια στο ρεύμα, ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνει σε φόρμα και να «κάψει» πολλές θερμίδες. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές της μπανιέρας-μίνι-πισίνας κανείς μπορεί με αυτόν τον τρόπο να κάψει έως και 400 θερμίδες την ώρα, ενώ μπορούν να κολυμπούν ταυτόχρονα δύο άτομα. Το δεύτερο τμήμα έχει σταθερή ροή ζεστού νερού, για να χαλαρώνει το σώμα και οι μύες και μπορεί να «φιλοξενήσει» έως και έξι άτομα τη φορά.

Το μεγαλύτερο υδρομασάζ του κόσμου προσφέρει ακόμη μια εναλλακτική θεραπεία (χρωμοθεραπεία), η οποία χρησιμοποιεί διαφορετικού χρώματος φώτα για τη θεραπεία κοινών ασθενειών. Λέγεται ότι τα φώτα μπορούν να εξισορροπήσουν τα επίπεδα ενέργειας μετά από το έντονο κολύμπι κόντρα στο ρεύμα. Επιπλέον, διαθέτει ένα τέλειο ενσωματωμένο ηχοσύστημα και καταρράκτη. Ονομάζεται Hot Tub BL-856 και όσοι… τη ζήλεψαν, πρέπει να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη, μέχρι να βρουν 73.000 δολάρια. Σχεδιάστρια εταιρεία είναι η ιταλική Beauty Luxury.

perierga.gr - Το μεγαλύτερο τζακούζι του κόσμου
perierga.gr - Το μεγαλύτερο τζακούζι του κόσμου

news.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ