Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 12:09

Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας

Πριν κάνεις οτιδήποτε να μην μάθεις τι προβλέπει το ζώδιό σου;

Κριός

Ελεύθεροι: Αν και οι προσκλήσεις είναι καλοδεχούμενες ίσως να μην έχετε διάθεση για μεγάλες συγκεντρώσεις. Αυτό που χρειάζεστε είναι η συντροφιά του ενός ξεχωριστού και ιδιαίτερου άτομο. Σε σχέση: Το να πάτε για ψώνια είναι απόλαυση, ειδικά αν έχετε το μυαλό σας να αγοράσετε ένα δώρο για τον εαυτό σας με την ευκαιρία του Αγίου Βαλεντίνου.

Ταύρος

Ελεύθεροι: Η Σελήνη έρχεται σε επαφή με την Αφροδίτη και τον Άρη και σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε ειδύλλια και παθιασμένες σχέσεις. Να θυμάστε όμως ότι δεν πρέπει να δίνετε μεγάλες υποσχέσεις σε μικρό χρονικό διάστημα. Σε σχέση: Ευκαιρίες για να βελτιώσετε το εισόδημά σας μπορεί να προκύψουν από οπουδήποτε οπότε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Δίδυμοι

Ίσως αυτός ο εορτασμός του Αγίου Βαλεντίνου να χρειάζεται λίγη βοήθεια από εσάς για να αρχίσει να πηγαίνει καλά αλλά αν όντως προσπαθήσετε θα περάσετε όμορφα. Η Σελήνη στο ζωδιο του Τοξότη μπορεί να δει ότι αναζητάτε την περιπέτεια, μια ερωτική περιπέτεια, και ίσως σας δώσει την ευκαιρία για μια συνάντηση αναπάντεχη κάτω από μυστήριες συνθήκες.

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Το να βρίσκεστε γύρω από άτομα που ξέρουν τι αναζητάτε θα σας κάνει να αισθανθείτε ασφάλεια. Αν είστε σε τέτοιο περιβάλλον η μαγεία του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να φέρει στον δρόμο σας ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σε σχέση: Αν έχετε την δυνατότητα να ένα διήμερο διάλειμμα θα δείτε πως το πάθος είναι ζωντανό.

Λέων

Αν και σας αρέσει να βρίσκεστε την θέση του ηγέτη, μπορεί να δείτε ότι σήμερα κάποια πράγματα γίνονται μόνα τους. Ελεύθεροι: Ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων και ίσως δείτε μια ευκαιρία να παρουσιάζεται. Σε σχέση: Ένα καλό γεύμα και ένα ποτήρι σαμπάνια είναι αυτό που χρειάζεται η σχέση σας.

Παρθένος

Φαίνεται πως η ασθένεια του έρωτα σας έχει πιάσει για τα καλά και υπεύθυνος είναι ο Άρης. Ελεύθεροι: Μια κάρτα ή ένα ιδιαίτερο δώρο μπορεί να σας κάνει να σκεφθείτε πως κάποιος έχει συναισθήματα για εσάς. Σε σχέση: Η ευθυγράμμιση δηλώνει πως θα έχετε την ευκαιρία να κακομάθετε τον/την σύντροφό σας.

Ζυγός

Ελεύθεροι: Αν πάτε σήμερα στο γυμναστήριο ίσως τα μάτια σας να προσέξουν κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο. Αν γνωρίζεστε ήδη ίσως ήρθε η ώρα να κανονίσετε ένα ραντεβού. Σε σχέση: Μια αναπτυσσόμενη επαφή Ουρανού και Δία σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε κάτι διαφορετικό ώστε να εκμεταλλευτείτε την ημέρα στο έπακρο.

Σκορπιός

Ελεύθεροι: ίσως έχετε περισσότερες επιλογές σήμερα απ’ όσο νομίζετε καθώς η θέση του Άρη σας δίνει την ευκαιρία να δείτε τα πράγματα καθαρά. Αν παρατηρήσετε μια σπίθα με κάποιο άτομο τότε ίσως είναι η ευκαιρία να πάτε τα πράγματα λίγο πιο πέρα. Σε σχέση: Κάντε κάτι διασκεδαστικό ώστε να θυμάστε αυτή την ημέρα.

Τοξότης

Ελεύθεροι: Κανονίστε μια συνάντηση με φίλους στο σπίτι σας και ίσως αυτό σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με ένα συγκεκριμένο άτομο. Το περιβάλλον είναι ιδανικό. Σε σχέση: Μαγειρέψτε ένα γεύμα. Αν κάνετε τις σωστές κινήσεις, έχετε μπροστά σας ένα υπέροχο βράδυ.

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Υπάρχει η δυνατότητα να γνωρίσετε ένα νέο και συναρπαστικό άτομο αρκεί να είστε διαθέσιμοι και ανοιχτοί σε ενδεχόμενα. Μην προσπαθήσετε όμως να πιέσετε τα πράγματα. Σε σχέση: Αν θέλετε να αγοράσετε κάτι ακριβό και το καθυστερείτε ίσως ο/η σύντροφός σας να σας το κάνει δώρο.

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Ίσως απόψε ζήσετε ένα βράδυ που θα θυμάστε για καιρό καθώς οι ευκαιρίες είναι πολλές, αν είστε σε θέση να αισθανθείτε τα σήματα που έρχονται προς το μέρος σας. Σε σχέση: Αν κάνατε οικονομία για να απολαύσετε κάτι ιδιαίτερο απόψε, τότε φροντίστε να το απολαύσετε αν και δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να περάσετε καλά.

Ιχθύες

Αν και η κοινωνική σας ζωή είναι καλή, μπορεί σήμερα να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιον με τον οποίο δεν έχετε πολύ καλές σχέσεις. Αργότερα όμως θα σταθείτε τυχεροί σε προσωπικό επίπεδο. Σε σχέση: Αν και τα σήματα που λαμβάνετε είναι μπερδεμένα έχετε την δυνατότητα να διορθώσετε τυχόν προβλήματα ώστε να απολαύσετε ένα ωραίο βράδυ.

 astro-live.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250