Το Λονδίνο γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο: Το ξενοδοχείο που...τιμά τον έρωτα! (PHOTOS)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015 12:27

Το Λονδίνο γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο: Το ξενοδοχείο που...τιμά τον έρωτα! (PHOTOS)

Υπάρχουν αυτοί που περιφρονούν παντελώς τη «γιορτή των ερωτευμένων» στις 14 Φεβρουαρίου, θεωρώντας τη όχι κάτι παραπάνω από μια «εμπορική γιορτή», που θέλει τις πωλήσεις σε σοκολατάκια, τριαντάφυλλα, λούτρινα κουκλάκια και κοσμήματα να αυξάνονται.Υπάρχουν όμως κι αυτοί που θα έδιναν μια ολόκληρη περιουσία, για να περάσουν ξεχωριστές στιγμές την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τη δεύτερη κατηγορία... εχόντων, αποσκοπεί να ικανοποιήσει το ξενοδοχείο Exhibitionist Hotel, που βρίσκεται στην περιοχή South Kensington του Λονδίνου, προσφέροντας στους επισκέπτες του την ευκαιρία να περάσουν μια ανεπανάληπτη βραδιά σε μία από τις σουίτες πολυτελείας που διαθέτει.

Στα «highlight» της βραδιάς περιλαμβάνονται οι βουτιές στην πισίνα, που θα είναι γεμάτη με σαμπάνια, μπόλικα θαλασσινά και οστρακοειδή για να γεμίσουν το ερωτευμένο στομάχι τους, καθώς επίσης και διάφορες άλλες αφροδισιακές λιχουδιές και 30 μπουκέτα από τα καλύτερα τριαντάφυλλα της αγοράς.

... Και όλα αυτά στην εκπληκτική (!) τιμή των 35.000 λιρών Αγγλίας

.

Και σε όσους η τιμή αυτή φαίνεται κάπως «τσιμπημένη» το ξενοδοχείο φρόντισε να ετοιμάσει και ένα πιο οικονομικό πακέτο, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τις 6 έως τις 22 Φεβρουαρίου στην τιμή των 3.000 λιρών τη βραδιά, χωρίς όμως τις βουτιές σε σαμπάνια και μια «μπανιέρα με πάγο και όστρακα».

newsbeast.gr




00 inkefalonia general ad 300X250