Πως να μη χορταίνει τα φιλιά σου!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 12:18

Πως να μη χορταίνει τα φιλιά σου!

Το Εγχειρίδιο για να γίνεις "expert" στο φιλί!

Το φιλί παραμένει μια διαχρονική, παγκόσμια σταθερά αλλά και καθοριστικός παράγοντας για το πώς θα εξελιχθεί η χημεία του κάθε ζευγαριού. Για να μη πάει λοιπόν κάτι στραβά και για να μη μπλοκάρεις μιας και ενα αγχος θα τό έχεις γενικότερα, σου έχουμε ένα manual για να είσαι πανέτοιμος και το φιλί σου να την μαγέψει!

1. Βρες το σωστό timing.. Αν μιλάμε για πρώτο φιλί σε πρώτο ραντεβού, τίποτα δεν έχει περισσότερη σημασία από το σωστό timing. Αφενός βοηθάει πολύ το να είστε μόνοι χωρίς κοινό από περίεργους που έχουν τις instagram σε ετοιμότητα, αφετέρου έχει σημασία το να καταλάβεις πότε έχει έρθει η σωστή στιγμή μέσα στη βραδιά για να χωθείς. Πριν τον αποχαιρετισμό είναι πάντα μια καλή ώρα, αλλά έτσι χάνεις τη δυνατότητα να φιλιέσαι (και τα υπόλοιπα σε -έσαι που μπορεί να επακολουθήσουν) όλο το βράδυ. Προτιμότερο είναι να περιμένεις την κατάλληλη παύση στη συζήτηση που θα σου δώσει πρόσφορο έδαφος για να χωθείς. Να την περιμένεις ή να τη δημιουργήσεις. Τώρα επίσης είναι μια καλή στιγμή να φτύσεις την τσίχλα ή (please, όχι, έλεος) την οδοντογλυφίδα που μασάς.

2. Πες «τώρα θα σε φιλήσω» χωρίς να το πεις! Αυτό δεν το κάνεις για να την προετοιμάσεις – προφανώς ξέρει και η ίδια τι πρόκειται να συμβεί εντός ολίγων δευτερολέπτων-, το κάνεις για να αυξήσεις την ένταση και να το θέλει περισσότερο. Ακούμπησε τη ελαφριά στο μάγουλο ή στον ώμο ή χάιδεψε απαλά μια τούφα από τα μαλλιά της. Κοίτα τη σταθερά στα μάτια. Έπειτα γρήγορα, κλεφτά κοίτα τα χείλη της. Επανέλαβε το ίδιο σετ από βλέμματα ενώ ταυτόχρονα πλησιάζεις προς το στόμα της. Κλείσε τα μάτια και βούτα.

3. Χώσου, επιτέλους! Και ήρθε η ώρα που τα χείλη σου συναντούν τα χείλη της, τα στόματα γίνονται ένα και άλλα τέτοια ποιητικά. Πως κάνεις δυνατή έναρξη φιλιού; Σίγουρα όχι με τον κλασικό λάθος τρόπο που το κάνουν οι περισσότεροι, δηλαδή πολύ έντονα, πολύ δυνατά και με μεγάλη πίεση, νομίζοντας πως αυτού του είδους το φιλί φανερώνει περισσότερο πάθος. Στην πραγματικότητα φανερώνει περισσότερη λιγούρα και απειρία. Ακόμη κι αν δεις ανταπόκριση από μέρους της και σε φιλάει και αυτή στην ίδια κινηματογραφική ένταση, δεν σημαίνει απαραιτήτως πως της αρέσει το συγκεκριμένο φιλί, μπορεί απλά να της αρέσεις εσύ. Μη βιάζεσαι να φτάσεις εκεί και μη βιάζεσαι να βάλεις γλώσσα. Ξεκίνα ακουμπώντας απαλά (αλλά όχι ξενέρωτα) τα χείλη της με τα δικά σου και ανοιγόκλεινε ελάχιστα το στόμα σου, κάπως σαν να θες να μιλήσεις. Συνέχισε έτσι μέχρι να αρχίσει η ένταση του φιλιού να ανεβαίνει από μόνη της.

4. Ξένες γλώσσες.. Το στόμα είναι μια κοιλότητα αφενός πολύ ευαίσθητη, αφετέρου πολύ προσωπική, οπότε κανείς δεν θέλει στα ξαφνικά να χωθεί μέσα του μια γλώσσα εισβολέας που του γλείφει τον ουρανίσκο και του μετράει τα δόντια. Η μόνη αποστολή για τη γλώσσα σου είναι να συναντηθεί και να παίξει με τη δική της. Ξεκινώντας από το να αγγίξεις με την άκρη της τα χείλη του κοριτσιού, προχώρα αργά και δειλά προς τα μέσα, μέχρι η γλώσσα σου να συναντήσει τη δική της και να αρχίσουν να τα λένε. Αν δεν βλέπεις ανταπόκριση, οπισθοχώρησε και ξαναδοκίμασε σε λίγο.

5. Κράτα τα σάλια σε ανεκτά επίπεδα. Όταν ξεκινάς να τρως ή να φιλιέσαι, οι σιελογόνοι αδένες σου παράγουν περισσότερο σάλιο για να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Αυτό είναι θετικό, γιατί δεν θες την ώρα που φιλάς η γλώσσα σου να είναι σαν γκαζόν, από την άλλη όμως, η υπερβολική έκκριση σάλιου μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη και να μοιάζεις με μπουλντόγκ. Θα ήταν χρήσιμο εδώ το σωληνάκι για τα σάλια του οδοντίατρου, αλλά αν δεν σου βρίσκεται πρόχειρο, μπορείς απλά να καταπιείς.

6. Δάγκωσέ τη ελαφριά.. Εδώ πρέπει να τονίσουμε όσο περισσότερο γίνεται τη λέξη ελαφριά, διότι τίποτα χειρότερο δεν μπορεί να σου συμβεί από το να πονάει η παρτενέρ σου την ώρα που τη φιλάς. Μικρές δαγκωματιές κυρίως στο κάτω χείλος είναι ευπρόσδεκτες, ειδικά αν το κορίτσι σου τις ανταποδίδει. Καλή όρεξη, παιδιά.

 

7. Guest star: Χέρια ναι, στο φιλί όλη τη δουλειά την κάνει το στόμα σου, δεν υπάρχει λόγος όμως τα χέρια σου να παραμένουν κουλά και αμέτοχα ενώ μπορούν να κάνουν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, όπως, το να της χαϊδεύουν απαλά το λαιμό ή τα αυτιά, προετοιμάζοντας αυτά τα σημεία για να μεταφέρεις αργότερα εκεί τα φιλιά σου. Γενικά, το χάιδεμα πριν το φιλί είναι ένας καλός και ύπουλος τρόπος για να προχωρήσεις έτσι σε όλο το υπόλοιπο κορμί της, το στήθος της και ακόμη χαμηλότερα. Πρώτα ακουμπάς, μετά φιλάς. Δεν πέφτεις με τα μούτρα εκεί που θες να ορμήσεις. Μέχρι εδώ όλα καλά, λογικά το κορίτσι έχει ήδη πάρει νοερά τηλέφωνο όλες τις φίλες της και τους έχει πει πόσο τέλεια φιλάς. Και έρχεται η στιγμή να την αποτελειώσεις, μπλέκοντας όλα τα παραπάνω σε ένα ελεύθερο mix από κινήσεις που δεν χρειάζεται ούτε να το σκέφτεσαι, ούτε να το προγραμματίσεις. Φίλα τη απαλά. Φίλα τη έντονα. Φίλα τη με γλώσσα ή χωρίς. Φίλα τη αργά, φίλα τη γρήγορα. Φίλα τη πεταχτά, φίλα τη βαθιά. Φίλα τη. Και κάν” τη να εύχεται η στιγμή αυτή να κρατήσει για πάντα.

apospasma.gr