Προώθησε  την επιχείρησή σου  στο INKEFALONIA - Δοκίμασε το νέο, τρίμηνο πακέτο

Έφτιαξε… βουνό στο ρετιρέ της πολυκατοικίας του! Ένα ασυνήθιστο ησυχαστήριο στον 26ο όροφο !

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014 10:03

Έφτιαξε… βουνό στο ρετιρέ της πολυκατοικίας του! Ένα ασυνήθιστο ησυχαστήριο στον 26ο όροφο !

Βρίσκεται στον 26ο όροφο πολυκατοικίας, σε μια από τις πιο αναβαθμισμένες περιοχές του Πεκίνου. Καταλαμβάνει έκταση 800 τ.μ. και είναι γεμάτο από πέτρες, δέντρα και θάμνους. Πρόκειται για το ορεινό καταφύγιο ενός εκκεντρικού Ιάπωνα καθηγητή.

Hταν ένα απλό ρετιρέ όταν ήρθε στα χέρια του Zhang Lin οποίος αποφάσισε να μετατρέψει το απλό του διαμέρισμα σε βουνό.

Η κατασκευή του παράνομου σπιτιού κράτησε έξι χρόνια, αλλά, το θέμα πήρε διαστάσεις, καθώς, κάτοικοι της περιοχής άρχισαν να ανησυχούν για την ασφάλειά τους.

Εκαναν καταγγελίες για ζημιές, ρωγμές και ασταμάτητο θόρυβο.

Τελικά παρενέβησαν οι αρχές της πόλης για να εξετάσουν αν όντος απειλείται το οικοδόμημα από το βάρος της κατασκευής.



Φόρτωση…

Φόρτωση…


Σχολιάστε