Ποιό είναι το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ευρώπη;

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 09 Νοεμβρίου 2014 12:02

Ποιό είναι το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ευρώπη;

Ποιο ξενοδοχείο κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου στην Ευρώπη, ενώ κέρδισε και το βραβείο για το καλύτερο εστιατόριο ξενοδοχείου;

Το ξενοδοχείο Lotte Hotel Moscow, στην καρδιά της Ρωσικής πρωτεύουσας, κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου ξενοδοχείου στην Ευρώπη κατακτώντας το Prix Villegiature, το Gran Prix για το Καλύτερο Ξενοδοχείο της Ευρώπης. Ταυτόχρονα διακρίθηκε και για το Καλύτερο Εστιατόριο ξενοδοχείου στην Ευρώπη για το Les Menus.

Το Prix Villégiature δίνεται στα καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης, της Αφρικής, της Ασίας και της Μέσης Ανατολής, από μια επιτροπή 23 αναγνωρισμένων δημοσιογράφων και ξένων ανταποκριτών διεθνών μέσων ενημέρωσης όπως τα Conde Nast Traveller Spain, Conde Nast Traveller China, Die Zeit, France Televisions, Le Figaro, Financial Times, Vogue Latin America & Mexico, Vogue Brazil, GQ Italy και Marie Claire Italy.

Στην κατηγορία του Καλύτερου Ξενοδοχείου στην Ευρώπη, το Lotte Hotel Moscow συναγωνίστηκε ξενοδοχεία παγκόσμιας φήμης όπως τα Hôtel Le Bristol Paris, Le Royal Monceau, Raffles στο Παρίσι και Conservatorium Hotel στο Άμστερνταμ.

Ταυτόχρονα, για το καλύτερο εστιατόριο στην Ευρώπη, το Lotte συναγωνίστηκε «δυνατούς» αντιπάλους της υψηλής γαστρονομίας και, υπό την καθοδήγηση του βραβευμένου με τρία αστέρια Michelin σεφ Pierre Gagnaire, κατάφερε να αναδείξει τη γαλλική κουζίνα του σαν την καλύτερη της Ευρώπης.

Το Lotte Hotel Moscow λειτουργεί μόλις τέσσερα χρόνια, διαθέτει 300 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες και τη μεγαλύτερη Βασιλική Σουίτα στην ήπειρο, καθώς και το παγκοσμίως γνωστό Mandara Spa που εξασκεί τις αρχαίες παραδόσεις από το Μπαλί.

thetoc.gr




00 inkefalonia general ad 300X250